EMITT heyetini Bayburt Kültür ve Yardım Derneği ağırladı

Bu yıl 20. düzenlenen EMİTT Faurı'nda görev alan Bayburt heyeti Bayburt Kültür ve Yardım Derneği tarafından ağırlandı.

EMITT heyetini Bayburt Kültür ve Yardım Derneği ağırladı
Bayburt Postası - Bu yıl 20. düzenlenen EMİTT Faurı'nda görev alan Bayburt heyeti Bayburt Kültür ve Yardım Derneği tarafından ağırlandı.



Gün boyu ziyaretçilere Bayburtu tanıtmak için yoğun mesai harcayan stant görevlilerine Bayburt Kültür ve Yardım Derneği tarafından akşam yemeği verildi. Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Ticaret Odası Başkanı İbrahim Yumak ve fuardaki görevlilerin katılımıyla Hasırlı Resturant'ta verilen  yemekte bir konuşma yapan Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçaslan, stantta görev yapan herkese katkılarından dolayı teşekkür etti.

Vali Odabaş ise, iklimi soğuk, insanı sıcak bir memleket olan Bayburt'un gurbetteki temsilcileri olan dernek başkanı Faruk Kılıçaslan ve yönetim kurulu üyelerine gösterdikleri misafirperverlikten ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bayburt halkından d.ali 8 yıl önce

btso başkanı ne güzel poz vermişsiniz tşk,ler,yalnız bayburta bir katma değeriniz ne oldu!!??,açıklarsanız seviniriz,sn yumak bey.