Vatan Partisi, Bayburt kongresini yaptı

Vatan Partisi Bayburt İl Başkanlığı 1. Olağan kongresini gerçekleştirdi.

Vatan Partisi, Bayburt kongresini yaptı
Bayburt Postası - Vatan Partisi Bayburt İl Başkanlığı 1. Olağan kongresini gerçekleştirdi. Kongreye tek aday olan giren Hacı Murat Durğut Vatan Partisi Bayburt İl Başkanı oldu.

Vatan Partisi Genel Merkezinden görevliler Cafer Sincer ile Ayşin Tatoğlu’nun divanda görev aldığı kongre partri il binasında yapıldı.

Kongrede Hacı Murat Durğut başkan seçilirken, yönetim kurulunda; Salih Temel, Mikail Gürbüz, Sinan Çelt, Murat Yakut, Yakup Camadan, Harun Bülbül, Neriman Ovalı, Cevat Arslan yer aldı. Disiplin kurulu üyeliklerine ise, İlyas Gümrükçü, Ayşe Şimşek ve Leyla Gül seçildi.

Kongrede konuşan genel merkez görevlisi Cafer Sincer, Türkiye’nin terörle mücadele konusunda Vatan Partisi politikalarına yöneldiğini ve bunun umut verici olduğunu söyledi. 100 yıllık Ermeni soykırım yalanının, Vatan Partisi ve onun genel başkanı Doğu Perinçek’in çalışmaları sayesinde artık inandırıcılığını yitirdiğini belirten Sincer, 16 Nisan'daki referandumda Türkiye’nin geleceği için ‘hayır’ diyeceklerini kaydetti.

Vatan Partisi Bayburt İl Başkanlığına seçilen Hacı Murat Durğut ise, delegelere teşekkür ederek, genel merkez politikaları doğrultusunda Bayburt’ta çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 7 yıl önce

Şu kongrede ki baş örtülü hanımlar.. Ya bulundukları yerin ne olduğunu bilmiyorlar yada birileri tarafından yönlendirilmişler.. Lütfen Ateist bir partide görev almanın ne anlama geldiğini bilin.. Ya göründüğünüz gibi olun yada olduğunuz gibi görünün..

Avatar
Sanayi Esnafı 7 yıl önce

Başkan ve liste komedi bunların Bayburta ne işleri var anlayamadım. O bayanlar kimdir neden niçin oraya gittiklerini inanın bilmiyorlardır.

Avatar
Basri 7 yıl önce

Bundan 30 sene önce o zamanki adı işçi partisi olan bu komünist partinin Bayburt dan aldığı oy 8 idi. Görüyorum ki hala yerinde saymaya devam ediyor. Tek değişiklik başörtülü kadınlar. Onlarda konu mankeni galiba.

Avatar
Kamil 7 yıl önce

Hasan bey bu partinin icerigini bilmem ama soyleminiz beni rahatsiz etti.muhafazakar dedigimiz partilerdeki yolsuzluklar ortada ama biz yine bu partilere oy verdik o zaman baskasini degil kendi inancimizi sorgulamaliyiz

Avatar
Akile Çevik 7 yıl önce

Degerli arkadaşım , fikri hūr iradesi hūr ūlkemizde arzu eden istediği ya da toplumsal çevresine uygun şekilde giyinebilir. Önemli olan kafasının içinde ve yūreğinde ne taşıdığıdır. Asıl utanması gereken bizleri giysi , din ve etnik kökenler nedeni ile 15 senedīr ayrıştırıp aramıza şekilci fitne sokanlardır.

Avatar
Hasan 7 yıl önce

Söylediğimi anlamışsınız heralde.. ben siyasi bir söylemde bulunmadım.. söylediğim şey itikadi bir durum.. Ateist adı vatan olan fakat vatan hainlerinin kurduğu bir partiye o başı örtülü bayanlar bilerek mi gittiler yoksa birilerimi götürdü..