Özbek: "İŞKUR'un 4 yıllık katkısı 120 milyon"

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, AK Parti'nin mahalle ve köy temsilcileri ile yaptığı toplantıda konuştu.

Özbek: "İŞKUR'un 4 yıllık katkısı 120 milyon"
Bayburt Postası - Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, AK Parti'nin mahalle ve köy temsilcileri ile yaptığı toplantıda konuştu. Özbek, "Önceki  hükümetler Bayburt'a bizim yaptığımız yatırımların  yüzde birini yaptı iseler ben aday olmayacağım" iddiasını tekrar dile getirdiği konuşmasında, muhalefet partilerinin eleştirdiği İŞKUR sayesinde Bayburt'a 4 yılda 120 milyon lira girdiğini belirtti.

AK Parti Bayburt il teşkilatı seçim çalışmaları kapsamında mahalle ve köy temsilcileri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Gençlik Merkezi'nde yapılan toplantıya;  Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Belediye Başkanı Mete Memiş, AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, Arpalı Belediye Başkanı Şadi Terzi, teşkilat mensupları ve temsilciler katıldı.

Toplantıda açılış konuşması yapan AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, birlik ve beraberlik mesajı verdiği konuşmada,  "Bu davanın taşları sizlersiniz. Sizinle bu yolda yürüdüğüm için Allah'a hamd olsun. Rabbim muhabbetimizi eksiltmesin. AK Parti farklılıklarını zenginlik olarak gören demokrasiyi içine sindiren toprağıyla değerleri ile barışık bir partidir. Allah'ım bu birliğimiz daim etsin" diye konuştu.

Özbek: "Hiç bir siyasi partiden ses çıkmadı" 


TBMM'nin yoğun gündeminden fırsat buldukça teşkilat ile bir araya geldiğini söyleyen Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek ise, AK Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar Türkiye'ye çağ atlatan parti olduğunu belirterek, "Bu hizmetlerin temelinde sizler varsınız.Sizlerden gücünü alan iktidarımız var.Bu hizmetlerinin anahtarı sizlersiniz.Bu memlekete Kop Tüneli, Araklı Tüneli, hastaneler, barajlar, okullar, üniversiteler, göletler, duble yollar ve daha sayamadığım tüm hizmetler sizlerin verdiği destekle yapılıyor" dedi.

Bayburt'un her alanda gelişmeye devam ettiğini söyleyen Özbek, "Diğer partilerimiz eleştiriyor ama İŞKUR'un bu memlekete getirdiği ekonomik gelir ortada. Dört yılda Bayburt'ta kattığı ekonomik katkı 120 milyondur. Bu ne nimettir artık bir düğmeye basıyoruz, doğalgaz evimizde. Ben kadın kolları kongresinde dediğim gibi bugünde buradan tekrarlıyorum. Bizden önceki hükümetler Bayburt'a bizim yaptığımız yatırımların yüzde 1'ini yaptı iseler ben aday olmayacağım.Henüz hiç bir siyasi partiden bir ses çıkmadı.Artık gelişen bir Türkiye var gelişen bir Bayburt var.Sizler olduğu müddetçe Recep Tayyip Erdoğan var olacak, Ahmet Davutoğlu var olacaktır" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.