Bekmezci: ‘’Memleketin asıl meselesi seçim değil, geçim derdidir’’

Saadet Partisi Bayburt İl Başkanı Abdulmecit Bekmezci, partisinin başlatmış olduğu 'Geçim İttifakı' kampanyasını kamuoyu ile paylaştı. Bekmezci, ‘’Memleketin asıl meselesi seçim değil, geçim derdidir’’ dedi.

Bekmezci: ‘’Memleketin asıl meselesi seçim değil, geçim derdidir’’

Bayburt Postası - İktidara yüklenen Bekmezci, pandemi ile artan ekonomik krizin halka acı sonuçlar doğurduğunu belirterek, iktidarın gündemi çarpıtarak bu gerçekleri görmekten uzak durduğunu söyledi. "Kendileri, yakınları varlık içinde yüzerken, milyonların geçim derdini görmezden geldiler. İşçiyi, memuru, emekliyi dert sahibi yaptılar" diyen Bekmezci, Saadet Partisi olarak vatandaşın sorunlarını ana gündemleri yaptıklarını belirttiği açıklamasında, "Hayat pahalılığına, adaletsiz gelir dağılımına, üretmeyen ekonomiye, işsizliğe, ağır vergilere, “Hayır!” diyen herkesle, hepimizin gerçek gündemi için... Geçim İttifakı’nda buluşuyoruz!" ifadelerine yer verdi. 

Saadet Partisi olarak, zoom üzerinden esnaf kongreleri, işçi kongreleri düzenleyeceklerini bildiren Bekmezci, bu kongrelere davette bulundu.

İşte Bekmezci'nin açıklaması: 

"Pandemiden önce başlayan ve pandemi ile etkisini daha ağır bir şekilde hissettiren ekonomik krizin acı sonuçları ortada iken, büyük kısmı iktidar tarafından kontrol edilen medya, ısrarla gündemi saptırmaya çalışıyor.

Bizler bu ortamda günümüzü kurtarmaya, geleceğimizi inşa etmeye çalışırken; yanlış ekonomi politikalarıyla hepimizi zor durumda bırakan iktidar, algı yönetimiyle de bizleri gerçek gündemlerimizden uzaklaştırmaya çalışıyor.

Bir taraftan “Erken seçim yok, seçim 2023’te yapılacak” sözlerini manşetlerine taşırken, diğer taraftan Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayının kim olacağını tartışıyorlar. Ülkemizin, insanlarımızın dertleri her geçen gün artarken, ülkemizde asıl konuşulması gerekenler ne yazık ki konuşulmuyor, “İnsanımızın bunca sorunu varken iktidar, her günümüzü gereksiz bir gündemle meşgul etmeye çalışıyor. 19 yıldır iktidar olanlar, dertlere derman olacaklarına ne yazık ki mağdurlar ordusu oluşturdular. Çünkü görevlendirmelerde liyakati esas almadılar, işsizler ordusu oluşturdular. İyi gün, kötü gün demeden vergi topladılar; esnafımızı, insanımızı zor günlerinde yalnız bıraktılar. Yanlış politikalarda ısrarcı olarak ekonomiyi çıkmaza soktular, insanımızı hayat pahalılığına mahkum ettiler. Kendileri, yakınları varlık içinde yüzerken, milyonların geçim derdini görmezden geldiler. İşçiyi, memuru, emekliyi dert sahibi yaptılar. Sanayicimizin, çiftçimizin, besicimizin üretim arzusunu kırdılar ama faiz lobilerinin ekmeğine yağ sürdüler.

Oysa, bir avuç mutlu azınlığın dışında milyonların canını yakan acı tablo ortadadır ve halkımız her şeyin farkındadır.
 
SAADET PARTİSİ HALKIN GÜNDEMİYLE MEŞGULDÜR

Ülkemizin gündemi sürekli suni gündemlerle meşgul edilirken, Saadet Partisi olarak biz, her zaman gerçek gündemlere odaklandık, vatandaşımızın derdini, problemlerini ve bunların nasıl çözüleceğini siyasetimizin ana konusu yaptık.

Bu siyaset anlayışımız, vatandaşımızdan takdir gördü, görmeye devam ediyor.

Son günlerde iktidarın seçim derdi güderek hepimizi içine çekmeye çalıştığı ittifak gündemini suni buluyor, bu gündeme dahil olmuyoruz. Saadet Partisi olarak ülkemizin asıl gündeminin ekonomi olduğunu ısrarla söyledik, söylemeye devam edeceğiz. Ve bu kapsamda “Seçim değil, Geçim İttifakı” konulu bir kampanya başlatmış bulunuyoruz.
 
Hayat pahalılığına, adaletsiz gelir dağılımına, üretmeyen ekonomiye, işsizliğe, ağır vergilere,  “Hayır!” diyen herkesle, hepimizin gerçek gündemi için... Geçim İttifakı’nda buluşuyoruz!

3 HAZİRAN'DA ZOOM ÜZERİNDEN ESNAF KONGRESİ

Düzenleyeceğimiz esnaf kongreleri, işçi kongreleri, çalıştaylar, esnaf ziyaretleri, meslek örgütleri ile yapacağımız toplantılar ile halkımızın gerçek gündemini yöneticilere duyuracağız. Kepenkleri kaldırmadan ekonomi kalkınamaz. İndirilen kepenkleri el ele, hep birlikte kaldırmak için, sorunları ve çözümleri konuşmak üzere gerçekleştireceğimiz Esnaf Kongresine tüm esnaflarımızı davet ediyoruz. Esnaf Kongremiz 3 Haziran Perşembe günü saat 15:30'da zoom programı üzerinden çevrimiçi gerçekleştirilecektir. Saadet Partisi Youtube kanalından da yayınlanacak kongreye Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu da katılacaktır. 

Görüşü ne olursa olsun bütün hemşehrilerimizi  3 Haziran 2021 Perşembe günü saat:15.30’sa gerçekleştireceğimiz Esnaf Kongresine davet ediyoruz.

Görüş ve önerilerinizi https://gecimittifaki.com/ adresinden bizlere ulaştırabilirsiniz.

Kepenkleri kaldırmadan ekonomi kalkınmaz!

Kapatılan kepenkleri el ele, hep birlikte kaldırmak için #EsnafKongresi'nde buluşuyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 3 yıl önce

Başkanım sorunlarımıza kısmen de olsa dile getirdiğimiz için teşekkür ederim.

Avatar
Esnaf 3 yıl önce

Saadet partisinin bu duyarlığından ötürü teşekkür ederim. İnşAllah sizleri mecliste daha güçlü görürüz. Başarılar dilerim.

Avatar
Ali 3 yıl önce

Vattandaş isimli kullanıcı başkan gerçek gündeme dair açıklamalarda bulunmuş sıkıntıları dile getirmiş pandemi sürecinde esnafı gezen tek parti Saadet partisidir.Sen kime neye inanmak istiyorsan inan ve onun peşine gidebilirsin dikkat etde peşinden gittiklerin seni suni gündemlerle uyutmasınlar başkan senin sıkıntılarınıda dile getirmiş ha diyorsan ki benim tuzum kuru onunda bilemem artık......

Avatar
nazif 3 yıl önce

Başkan ekonomi ağırlıklı konuşmuş çözüm seçim değil demiş geçim demiş doğru birde en önemlisi ülkemizin bekası bugün aç kalırız yarın karnımzı doyar ülkemize göz diken hainler her türlü saldırıyı yapıyor ama seçim isteyen ABD başkanı biden türkiye de muhalefeti destekliyoruz SP de o muhalefetin içinde başkan kendisi ile çelişiyor önce ülkem diyelim kendi sorunlarımızı içerde çözeriz emperyalist güçlere abd ve ab ye karşı olan erbakan hocanın partisinin kaldığı durum ortada içler acısı onlarda erdoğan gitsinde ne olursa olsun modunda erdoğan giderse bıden ın türkiye temsilcilerinin gelmesine razımısınız yazık uyanalım artık

Avatar
vattandaş 3 yıl önce

saadet partisi il başkanı olmasa bu bayburtun hali ne olurdu acaba .