Ağbal ve Özbek, Aydıntepe'den başladı

AK Parti Bayburt Milletvekili adayları Naci Ağbal ve Bünyamin Özbek, seçim çalışmaları kapsamında Aydıntepe'de vatandaşlar ve partililerle bir araya geldi.

Ağbal ve Özbek, Aydıntepe'den başladı
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt Milletvekili adayları Naci Ağbal ve Bünyamin Özbek, seçim çalışmaları kapsamında Aydıntepe'de vatandaşlar ve partililerle bir araya geldi.

İl Başkanı Hakan Kobal, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi ile birlikte Aydıntepe'ye gelen Ağbal ve Özbek, ilk olarak esnaf ve vatandaşlarla görüştü. Ağbal ve Özbek daha sonra Aydıntepe İlçe Teşkilatı yeni hizmet binası açılışı törenine katıldı.

Açılışın ardından bir konuşma yapan Ağbal, uzun yıllar devletin çeşitli kademelerinde bürokrat olarak görev yaptığını belirterek, "Çok sıkıntılar atlattık, çok badireler atlattık. 28 Şubat olduğu dönemde bürokrasideki sıkıntıları bizzat yaşadık. AK Parti iktidara geldi 2002 yılında Allah razı olsun Sayın Cumhurbaşkanımız ki o tarihte başbakanımızdı bize teveccüh gösterdiler, bizi belli görevlere getirmek istediler" dedi.

Ağbal, Başbakanın isteğine rağmen 2006 yılında iki defa veto yediğini kaydederek, şunları kaydetti:

"Niye veto yedik, çünkü bizim duruşumuz belliydi. Hayatımız belliydi, yaptıklarımız belliydi. Allah'a şükür o zaman Sayın Başbakanımız, Sayın Bakanımız dediler ki 'hiç önemli değil, sen işine bak gücüne bak ve bu memlekete hizmet etmeye devam et'' Allah nasip etti o günden bugüne kadar o gün benim belli görevlere gelmemi veto edenler, güçler, kişiler hepsi gitti, kim kaldı AK Parti kaldı, AK Parti iktidarı kaldı. İnşallah el birliği ile güç birliği ile bugüne kadar bürokraside yaptığımız hizmetleri sizlerin teveccühü olursa bundan sonra da siyasette sürdürmek istiyoruz. Bu noktada sizin vereceğiniz destek benim için çok önemli."

Bayburt'u temsilen Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Bünyamin Özbek'in 4 yıl süreyle tek başına Bayburt adına yaptıklarına Maliye Bakanlığı Müsteşarı olarak şahitlik yaptığını hatırlatan Ağbal, "Hakikaten kendisi canla başla çalıştı. Biz de yeri geldi Bayburt için üzerimize düşün neyse karınca kararınca kendisine destek olduk. Bundan sonra artık destek olmaktan ziyade o vebalin altına biz de girdik. İnşallah hep beraber sese ses katacağız, güce güç katacağız AK Parti bayrağını Bayburt'ta çok daha iyi bir şekilde dalgalandıracağız."


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali 9 yıl önce

sayın vekil aydıntepe'ye hangi yüzünüzle gittiniz çok merak ediyorum. insanların demokratik tercihlerini hiçe sayarak adliye koridorlarında yaptığınız işleri ne tez unuttunuz, birde çıkmış aydıntepede açılış yapıyorsunuz. bir şey demiyorum. Allah sizi ıslah etsin. size inanan insanlara hidayet nasip etsin.

Avatar
bayburt halkı 9 yıl önce

bayburt müftüsü ne güzel karşıladı ve kutladı"şiddetle kınıyoruz.................... "yüksek seçim kurulu"nu göreve davet ederiz.

Avatar
hüsnü yazıcı 9 yıl önce

sn müftü neden karşıladı,ysk gereken cezayı verir.

Avatar
yazici 9 yıl önce

Bayburt Bayburt ne gùzel yurt manzarayi seyreden Bayburt

Avatar
yazici 9 yıl önce

Bayburt Bayburt ne gùzel yurt manzarayi seyreden Bayburt

Avatar
Eraslan 9 yıl önce

"aydıntepeye bir çivi bile çaktırmayacağız " di̇ye naralar atanlar deği̇l mi̇ la onlar :d