Aydıncık Köyü Derneği'nin yeni adresi de Güngören'de

Aydıncık (Malasa) Köyü Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği'nin Güngören’deki yeni yerinin açılışı yapıldı.

Aydıncık Köyü Derneği'nin yeni adresi de Güngören'de

Bayburt Postası - Aydıncık Köyü Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği'nin mevcut binası için kentsel dönüşüm kararıyla yıkılmasına karar verilmişti. Derneğin yeni yeri Güngören'de hizmete açıldı.

Açılışa eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Hicabi Durmuş ve Aydıncık Derneği üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Aydıncık Köyü Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği  Başkanı Ali Durmuş açılışta yaptığı konuşmada Bakan Karaismailoğluna, Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir’e ve Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Hicabi Durmuş’a açılışa katıldıklarından dolayı teşekkürlerini ifade ederek, yeni yerin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, derneklerin önemine vurgu yaparak, Bayburtluların milli ve manevi hassasiyetlerinin en üst seviyede olduğunu söyledi. Karaismailoğlu, Bayburt'un ülkenin çimentosu olduğunu belirtti.

Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir de Güngören olarak Bayburtlulardan memnun olduklarını belirterek, her zaman derneğin yanında olacaklarını ifade etti. 

Hicabi Durmuş ise açılışa katılımlarından dolayı Bakan Karaismailoğlu ve Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir'e teşekkür ederek, derneğin faaliyetlerinin artarak devam etmesi temennisinde bulundu. 

Açılışta misafirlere ikramlar yapıldı. 

Anahtar Kelimeler:
Aydıncık Köyü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.