Uyuşturucu ve kaçak sigaraya darbe

Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü 3 ayrı operasyonda gümrük kaçağı sigara, esrar ve hint keneviri ele geçirdi.

Uyuşturucu ve kaçak sigaraya darbe
Bayburt Postası - Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü’nün uyuşturucu ve kaçak sigara operasyonları devam ediyor. Son yıllarda Bayburt’ta önemli oprasyonmlar imza atan Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü son olarak yaptığı 3 ayrı operasyonda gümrük kaçağı sigara, esrar ve hint keneviri ele geçirdi. 

Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü  KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda bin 650 adet gümrük kaçağı sigara, esrar maddesi elde etmek amacıyla ekilmiş 13 kök hint keneviri, 37,43 gram kubar esrar, esrar içiminde kullanılan şaşal tabir edilen cam aparat ve 10,77 gram hint keneviri tohumu ele geçirildi.

Operasyonlarda yakalanan B.T. ve D.Y. isimli şüphelilere “5607 SKM’’ suçundan adli işlem yapılırken, esrar maddesi elde etmek amacıyla kenevir bitkisi yetiştirmek ve uyuşturucu madde kullanmak” suçundan yakalanan S.G. ve yabancı uyruklu C.E.R.D. isimli şahıslar ise adli makamlara sevk edildi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.