Bayburt’ta kaçak elektrik kullanan abone sayısı

Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanlığı, Bayburt’ta kaçak elektrik kullanan abone sayısını açıkladı.

Bayburt’ta kaçak elektrik kullanan abone sayısı
Bayburt Postası - Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanlığı, Bayburt’ta kaçak elektrik kullanan abone sayısını açıkladı. CHP’nin İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanı Taner Yıldız’ın cevaplaması üzerine Meclis Başkalığı’na kaçak elektrik kullanımı ile ilgili bir soru önergesi verdi. Önergede “2002 yılından günümüze kadar Bayburt’ta kaç abone kaçak elektrik kullandı ve abonelerin toplam borcu ne kadar?” şeklinde soru yönelten Tanal’a bakanlıktan cevap geldi.

Bakan Taner Yıldız’ın imzasını taşıyan cevapta, bakanlık, kaçak elektrik kullanan abone sayılarına ilişkin yaptığı açıklamada, Bayburt’ta 2002 yılından itibaren toplam 77 abonenin tespit edildiğini bildirdi. Kaçak elektrik kullanan abonelere tahakkuk ettirilen toplam cezanın ise 47 bin TL olduğunu bildiren bakanlığın konuyla ilgili yaptığı açıklamada şöyle denildi:

“Aras Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi’nden bilgi talep edilmiş, alınan bilgide özetle; ‘Bayburt ili ve ilçelerine 2002 yılından günümüze kadar 77 adet kaçak elektrik kullanan abone tespit edilmiş, 46 bin 707 TL tahakkuk yapılmıştır”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doğu Karadeniz 9 yıl önce

Tüm Bayburt Kaçak kullansa ne olur sanki Güneydoğu kadar etkiler mi Türkiye ekonomisini

Avatar
rambo yağız 9 yıl önce

Bişey olmaz Ankaradaki Aksarayın 6 aylık Elektirik kadar olmazsa ###