Öğrenci konseyinden 'Çanakkale Menüsü'

Bayburt Üniversitesi Öğrenci Konseyi, Çanakkale Zaferi'nin 101. yılında çeşitli etkinlikler düzenledi.

Öğrenci konseyinden 'Çanakkale Menüsü'
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi Öğrenci Konseyi, Çanakkale Zaferi'nin 101. yılında çeşitli etkinlikler düzenledi. Şehitler için mevlit okutulan etkinlik kapsamında kampus alanın Çanakkale menüsü ikram edilmesinin aynı sıra resim sergisi de açıldı.

Bayburt Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Barbaros Çeçen, etkinliklerle ilgili yaptığı açıklamada, "Bu toprakların ne şartlar altında vatan olduğunu Çanakkale Zaferi bize bir kez daha göstermiştir. Ayağında giyecek ayakkabısı olmayan, dillerinde Allah, kalplerinde vatan millet sevgisi olan çoğu daha 15-16 yaşında genç fidanların cepheye gönüllü olarak gittiği ve hiç düşünmeden şehadet şerbetini içtikleri o dönem günümüz arasında dağlar kadar fark var. Biz üniversite öğrencileri ve yönetimi olarak kalplerinde Allah ve vatan sevgisi olan bireyler yetiştirmeli ve onlara tarihimizi en doğru şekilde aktarmalıyız. Bu vesile ile Çanakkale'de şehit düşmüş yiğitlerimizi ve zor dönemlerden geçtiğimiz bu günlerde ülkemizin doğusunda ve terörün baş kaldırdığı her bölgede şehit düşen yiğitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum" diye konuştu. 

Etkinliğe, Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu ve davetliler katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.