Müdür Çağlayan'dan ilk mesaj

Bayburt Milli Eğitim Müdürü Atanur Çağlayan, Bayburt'ta iyi durumda olan eğitimi daha iyi noktalara taşımak için çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Müdür Çağlayan'dan ilk mesaj
Bayburt Postası - Bayburt Milli Eğitim Müdürü Atanur Çağlayan, Bayburt'ta iyi durumda olan eğitimi daha iyi noktalara taşımak için çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Bayburt ve Bayburt eğitimiyle ilgili bugüne kadar hep iyi şeyler duyduğunu anlatan Çağlayan, "Daha önceki görevlerimde ben hem Bayburt hem de Bayburt'un eğitimiyle ilgili hep güzel ifadeler duydum. Şimdi hep iyi ifadelerle duyduğum bu şehirde göreve başladım. İnşallah ben de iyi durumda olan Bayburt'un eğitim alanındaki faaliyetlerini daha iyi noktalara taşımak için çalışmalarda bulunacağım" dedi.

Çağlayan, Bayburt'taki çalışmalarında hem Bayburt halkının hem de bu ilde görev yapan basın temsilcilerinin de desteklerini beklediklerini dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.