Ailece kitap okudular

ABA Koleji öğrenciler ve ailelerinin birlikte hayata geçirdikleri bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında öğrenciler aileleriyle birlikte haftanın istedikleri bir gününde 20 dakikalarını kitap okumaya ayırıyor.

Ailece kitap okudular

Bayburt Postası - ABA Koleji öğrenciler ve ailelerinin birlikte hayata geçirdikleri bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında öğrenciler aileleriyle birlikte haftanın istedikleri bir gününde 20 dakikalarını kitap okumaya ayırıyor.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan ABA Koleji öğretmenlerinden Emrah Işık, okul içerisinde gerçekleştirilen etkinlikte aileler ve öğrenciler tarafından belirlenen gün ve saatte kitap okuma etkinliği düzenlediklerini söyledi.

Ailelerin kampanyaya katılmasının öğrenciler açısından önemli olduğunu belirten Işık,  “Bu yaştaki çocuklar bir şeyi öğrenirken daha çok model aldıklarından dolayı çocuklarımıza kitap okumayı sevdirmek ve önemini anlatmak için böyle bir uygulama başlattık. 20 dakikalık okuma zamanının tüm sorumluluğunu çocuklara vererek, onların sorumluluk bilincini de artırmaya çalışıyoruz” dedi.

Şuana kadar 12 ailenin etkinliğe katıldığını ve bunun artarak devam edeceğini söyleyen Işık, etkinliğin yıl boyunca devam edeceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.