ŞADDER yeniden ‘Akkoyunlu’ dedi

13 Nisan 2000 yılında kurulan ŞADDER’in kurucu başkanı Hayrettin Haluk Akkoyunlu’nun tek liste ile seçime girdiği kongrede oy kullanan 57 üyenin tamamının oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

ŞADDER yeniden ‘Akkoyunlu’ dedi
Bayburt Postası - Bayburt Şehit Aileleri Dayanışma Derneği olağan genel kurul kongresini yaptı. 13 Nisan 2000 yılında kurulan ŞADDER’in kurucu başkanı Hayrettin Haluk Akkoyunlu’nun tek liste ile seçime girdiği kongrede oy kullanan 57 üyenin tamamının oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Yönetim kurulu üyelerinin tamamının şehit yakınları ve gazilerden oluştuğu kongrede bir konuşma yapan Haluk Akkoyunlu, “Derneğin kurucu başkanı olarak ve yeni dernek başkanınız olarak siz değerli genel kurul üyelerime şahımsa ve listemdeki yönetim kuruluna seçilen arkadaşlarıma göstermiş olduğunuz teveccühe çok teşekkür ederim” dedi.

Kongrede derneğin kamu yararına çalışan dernekler statüsüne alınabilmesi için gerekli işlemleri yürütmek ve derneğe gelir elde edebilmek adına sosyal tesis ihalelerine katılabilmek için yönetim kuruluna yetki verildi.

Hayrettin Haluk Akkoyunlu başkanlığında oluşturulan yeni yönetim ve disiplin kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu: Ayhan Bozo (Şehit Kardeşi), Mahmut Yazar (Şehit Kardeşi), Fehim Okur (Şehit Kardeşi), Kemalettin Şahin (Güneydoğu Gazisi), Mehmet Reis Türkoğlu (Şehit Kardeşi), Gökhan Açıkgöz (Güneydoğu Gazisi)

Disiplin Kurulu: Gülçin Akdeniz (Şehit Annesi), Selahattin Karaman (Şehit Kardeşi), Hidayet Şeker (Kıbrıs Gazisi), Ayvaz Çelik (Kıbrıs Gazisi), Ömer Doğan (Kıbrıs Gazisi)

Anahtar Kelimeler:
ŞADDERHaluk Akkoyunlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan ÇELEBİ 10 yıl önce

Hayırlı uğurlu olsun Sayın Başkanımızı ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ediyor ve Bu güne kadar Şehit Aileleri ve Gazilerimiz için yapmış olduğunuz güzel hizmetlerden dolayı da Yüce Allah sizlerden razı olsun diyorum. Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez..

Avatar
Salim AKDENİZ 10 yıl önce

Oğul biz senden razıyız. YÜce Allah ta razı olsun. Allah seni ocağına bağışlasın Seni ve Yönetime seçilen arkadaşlarını tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum. Salim AKDENİZ Şehit Samet Akdenizin Babası Demirözü- Gökçedere

Avatar
Kadim BİLEN 10 yıl önce

Haluk Başkanımı ve yönetimini tebrik ediyorum. Başkanım bu yıl şehitlik yapılıyor mu..

Avatar
Hüseyin AKKOYUNLU 10 yıl önce

Tebrik ediyorum amca Allah hayırlı uğurlu etsin Seni ve Yönetim Kuruluna seçilen Şehit Ailelerini yürekten kutluyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun. Daha güzel hizmetler yaparsınız inşallah..Ama önce Şehitlik...

Avatar
Hüseyin AKKOYUNLU 10 yıl önce

Tebrik ediyorum amca Allah hayırlı uğurlu etsin Seni ve Yönetim Kuruluna seçilen Şehit Ailelerini yürekten kutluyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun. Daha güzel hizmetler yaparsınız inşallah..Ama önce Şehitlik...

Avatar
Erkan ALTINSOY 10 yıl önce

Başkanı ve yönetim kurulunu kutluyorum hayırlı olsun. Ben de bir şehit kardeşiyim ve Haluk başkanın çalışmalarını yakından takip ediyorum. Allah daha güzel hizmetler yapmayı nasip etsin.

Avatar
İbrahim IRMAK 10 yıl önce

Hayırlı Olsun Başkanım.. Allah yardımcınız olsun. Şehit Çağlayan Irmak ın babası İbrahim Irmak- Gazi

Avatar
Tayyibe KABAN 10 yıl önce

Ben de Haluk başkanı ve yönetimini kutluyorum ve bu güne kadar bizlere yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum Allah razı olsun.. Bu güzel hizmetlerinizin devamını diliyorum.Kore Gazisi Eşi Tayyibe Kaban