Türk Kızılayı'ndan çorba ikramı

Bayburt’ta Türk Kızılayı gönüllüleri, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri kapsamında denetimlerini sürdüren polis ve bekçi ve sağlık çalışanlarına çorba ikramında bulundu.

Türk Kızılayı'ndan çorba ikramı
Bayburt Postası - Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında hafta içi her gün 21.00 ila 05.00 saatlerinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması dolayısıyla sessizliğe bürünen kentte, sokaklarda görev yapan polis ve bekçi ve acil servisteki sağlık çalışanlarını ziyaret eden Türk Kızılayı Bayburt Şubesi gönüllüleri, çorba ikramında bulundu.

Türk Kızılayı Bayburt Gençlik Kolları Başkanı Hasan Türkoğlu, yaptığı açıklamada, sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı ilk andan itibaren Türk Kızılayı ekipleri olarak soğuk havada görev yapan polis, bekçi ve sağlık çalışanlarına sıcak çorba ikram ettiklerini söyledi.

Türk Kızılayı’nın halkı için görev yapan insanların her zaman yanında olduklarını belirten Türkoğlu, bu kapsamda çorba ikramında bulunduklarını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ozululu 3 yıl önce

Hep romantik işler başka işi yokmuymuş kızılayın git garibana dağıt