Şoförler Odası Başkanı Kahrıman'dan sürücülere uyarılar

Bayburt Şoförler ve Otomobilciler Odası Burhanettin Kahrıman, Kurban Bayramı öncesi yola çıkacak sürücülere uyarılarda bulundu. 

Şoförler Odası Başkanı Kahrıman'dan sürücülere uyarılar

Bayburt Postası - Kahrıman, "Trafik işaretlerine uyulmalı, yolun uzunluğuna göre kısa molalar vererek dinlenilmeli ve aşırı hız yapılmamalı" dedi.

Bayram tatili dolayısıyla yollarda yoğunluk olacağını ve bu dönemlerde trafik kazalarının arttığını söyleyen Kahrıman, aşırı hız yapılmamasının önemine vurgu yaparak, “Araçların hızı arttıkça sürücülerin görüş mesafesi daralıyor” dedi. 

İstanbul başta olmak üzere diğer büyükşehirlerden memleketlerine gelen Bayburtlulara seslenen Kahrıman, “Trafik güvenliğini dikkate almalarını istiyoruz. Uykusuz yola çıkmamalarını, araçlarının bakımlarını yaptırmalarını can ve mal güvenlikleri açısından özellikle rica ediyoruz. Bayram sonrası dönüşlerde de aynı şekilde trafik kurallarına uyarak seyahat etmeleri kendileri ve aileleri için büyük önem arz ediyor” diye konuştu.

"Yağışlı günlerde zemine dikkat edilmeli" diyen Burhanettin Kahrıman, kazaların çoğunluğunun hız dolayısıyla olduğunu belirterek, sürücülerin hız sınırına dikkat etmesi gerektiğinin altını çizdi. Kahrıman, “Kazaların çoğunluğu hızdan kaynaklı. Eğer bunu kontrol altına alabilirsek, kuralları ihlal etmezsek başarılı bir seyahat gerçekleştiririz” şeklinde konuştu.

Kahrıman, Bayburtlular’ın bayramlarını kutlayarak, bayramın başta İslam alemi olmak üzere tüm insanlığa hayırlar getirmesini diledi.  
 

Anahtar Kelimeler:
Burhanettin Kahrıman
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nivli 3 yıl önce

Evet dikkat edelim radar dolu yollar