Kahrıman'dan şoför esnafına 'dikkatli olalım' çağrısı

Bayburt Şoförler ve Otomobilciler Odası, koronavirüs vakaları hakkında sürücülere uyarılarda bulundu.

Kahrıman'dan şoför esnafına 'dikkatli olalım' çağrısı

Bayburt Postası - Bayburt Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Burhanettin Kahrıman, koronavirüs risk haritasında kırmız renkte yer almamak adına taşımacılık sektöründe görev yapan kişilerin kurallara özen göstermeleri konusunda açıklama yaptı.

Kahrıman açıklmasında şunları söyledi:

“Bilindiği üzere Covit-19 kapsamında 1 Mart 2021 tarihinde normalleşme sürecine geçilmesi sonrası risk haritasına göre birçok meslek branşında faaliyetler başlamış durumda. Virüsün yayılmasını en aza indirmek için şehir içi öğrenci, yolcu ve yük taşımacılığı ile şehirlerarası yolcu ve yük taşımacılığında tedbirlere uyulması noktasında esnafımıza önemli sorumluluklar düşmektedir. Bu doğrultuda ülkemizin haritasında kırmızı ile gösterilen iller arasında yer almamak adına tedbirleri elden bırakmadan, Bayburt’umuzun risk haritasında sarı renkten sonra mavi renkte yer alması için odamız esnaflarının gerekli özeni göstermesini bekliyoruz.” 

Anahtar Kelimeler:
Burhanettin Kahrıman
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.