Başkan Mevlütoğulları: "Ödeme yapmamız mümkün değildir!"

Bayburt Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Zekeriya Mevlütoğulları, sosyal medya aracılığı ile oda hakkında yapılan paylaşımlara açıklık getirdi. 

Başkan Mevlütoğulları: "Ödeme yapmamız mümkün değildir!"

Bayburt Postası - Odanın ocak ayında yapılan kongresinde kendisinden önceki yönetimin bir tasarrufu olarak teklif usulü ile kongrede yemek ikram edildiğini, bunun şartlarının da o teklif mektubunda açıklandığını ifade eden Mevlütoğulları, “Her şey ortada iken sosyal medyada şahsım ve oda hakkında yalan yanlış ifadeler kullanan malum lokantacı esnafının bu tutumu yüzünden açıklamayı yapma gereği hissettim” dedi. 

Lokanta tarafından imzalanan teklif mektubunda kaşesiz yemek fişlerinin ödemesinin yapılamayacağının açıkça belirtilmesine rağmen, odanın ödediği 155 kaşeli fişin yanı sıra lokantanın 96 kaşesiz fişin de ödemesini talep ettiğini bildiren Mevlütoğulları, “Ancak önceki yönetim kurulu kararı ve teklif şartnamesi gereği bizim kaşesiz ve açıktan verilen yemek bedellerini ödememiz mümkün değildir” dedi.   

Zekeriya Mevlütoğulları, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

“Bilindiği üzere Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odamızın olağan genel kurulu 05.01.2022 tarihinde gerçekleşmiştir. Genel Kurul sırasında üyelerimize yemek ikramı yapılması için bizden önceki yönetim kurulu tarafından ilimizde bulunan 3 adet lokantacı esnafımızdan teklif alınmıştır. O dönemki yönetim kurulunun almış olduğu karar ve teklif yazılarında da görüldüğü üzere üyelere ve üye olmayan kişilere kaşesiz ve açıktan yemek verildiği taktirde oda tarafından ödeme yapılmayacağı kendilerine belirtilmiştir.

Ancak sosyal medya hakkımda iftira niteliğinde açıklamalar yapan şahıs odamıza 96 adet kaşesiz ve açıktan yemek bedeli çıkarmıştır. Göreve başladığımız hafta odamızın maddi durumu iyi olmadığından ve lokantacı esnafımız mağdur olmaması için şahsım tarafından odaya borç verilerek kaşeli yemek fişlerinin ücretlerinin hepsi fatura karşılığında kendilerine ödenmiştir. 

Gelinen süreçte kendisine kaşeli 155 adet yemek bedeli ödenen şahıs teklif şartları dışında 96 adet yemek bedeli talep etmektedir. Ancak önceki yönetim kurulu kararı ve teklif şartnamesi gereği bizim kaşesiz ve açıktan verilen yemek bedellerini ödememiz mümkün değildir.  

Kamuoyouna saygı ile duyurulur.” 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
metin 2 yıl önce

Ekmeğe yapılan zam da ve gram eksilmesinde tutumunu biliyoruz makama geldiğinizde halkı unutuyorsunuz seçilecek insanların eğitim seviyesi en az üniversite olmalı yoksa halkı savunamaz zavallılar birilerine mahkum olurlar

Avatar
Alakasız 2 yıl önce

Ekmek zammı ile şoförler ve otobolilciler odasının alakası ney, ne yapabilir acaba bu oda ekmek zammına?

Misafir Avatar
metin 2 yıl önce @Alakasız

kendisine sor neler konuştuğunu ekmek zammıyla ilgili açıklasın çok merak ediyorsanız

Beğenmedim! (1)
Avatar
Memails 2 yıl önce

Mevlüt başkan adamdır nokta