Gazetecilerden BBP’ye geçmiş olsun ziyareti

Büyük Birlik Partisi Bayburt İl Başkanlığına ziyaretler sürüyor. Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkan ve üyeleri BBP İl Başkanlığına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız ziyarette yaptığı açıklamada “BBP ve camiası bu olaydan çok güçlü bir direnç göstererek çıkacaktır.” Dedi.    

Gazetecilerden BBP’ye geçmiş olsun ziyareti

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti BBP Bayburt İl Başkanlığı'nı ziyaret ettiBüyük Birlik Partisi Bayburt İl Başkanlığına ziyaretler sürüyor. Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkan ve üyeleri BBP İl Başkanlığına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız ziyarette yaptığı açıklamada “BBP ve camiası bu olaydan çok güçlü bir direnç göstererek çıkacaktır.” Dedi.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.