Rakip, son maçta 8 gol yiyen Göle

Takımımız 15. Haftada, bir diğer ağır yaralı Göle deplasmanına çıkıyor. Göle Belediyespor, şu ana kadar topladığı 3 puanla ligin dibine demir atmış durumda...

Rakip, son maçta 8 gol yiyen Göle
Haber: Selahattin Ekrekli 

Bal Lig 1. Grupta lider durumda bulunan Bayburtspor, ikinci yarıya grubun güçlü takımlarından Dersimspor’a 3-1 yenilerek kötü bir başlangıç yapmıştı. Takımımız 15. Haftada, bir diğer ağır yaralı Göle deplasmanına çıkıyor. Göle Belediyespor, şu ana kadar topladığı 3 puanla ligin dibine demir atmış durumda.

Bal Ligi 1. Grup 14. Haftada neler yaşandı?


Şampiyon adayları ikinci yarının ilk maçlarını kayıpsız atlatırken haftanın en farklı galibiyetini kendi evinde ligin sonuna demir atan Göle belediyespor’u 8-0 yenen Arhavispor aldı. Deplasmanda kazanan tek takım ise Çayelispor oldu. 4 maçı ev sahibi takımlar kazanırken, 2 maç berabere bitti. Karsspor Yakutiyespor maçı ise haftanın tek gol sesi çıkmayan karşılaşması oldu. 

23 gol atıldı, 3 kırmızı kart çıktı

14. haftada sporseverler 1. Grup’ta 23 gol izledi. Arhavispor’un Göle’yi 8-0 yendiği karşılaşmada 4 gol birden atan Nevzat Usta, haftanın en çok konuşulan futbolcusu oldu. 

14. Haftada; Bayburtspor’dan Yahya Topçu, Beşirlispor’dan Enes Sağlam ve Yomraspor’dan Mehmet Demiray olmak üzere 3 futbolcu kırmızı kart görerek cezalı durumu düştü. 

14. Hafta Toplu Sonuçlar

Dersimspor - Bayburtspor 3-1
Faroz Gençlik - Beşirlispor 2-0
Karsspor - Yakutiyespor 0-0
Kalkanderespor - Çayelispor 1-2
Patnos Gençlik - Iğdır Gençlerbirliği 2-2
Beşikdüzüspor - Yomraspor 2-0
Arhavispor - Göle Belediyespor 8-0

15. Haftanın Programı

25 Ocak 2014 Cumartesi
Yakutiyespor - Trabzon Faroz Gençlikspor
Beşirlispor - Dersimspor

26 Ocak 2014 Pazar
Göle Belediyespor - Bayburtspor
Arhavispor - Beşikdüzüspor
Yomraspor - Patnos Gençlikspor
Iğdır Gençlerbirliği - Kalkanderespor  
Çayelispor - Kalkanderespor 

NOT: Tüm karşılaşmaların başlama saati 12.30'dur. 
Puan durumu için ana sayfamızda yer alan “Puan Cetveline” bakabilirsiniz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.