Ehram, All Arts İstanbul'da

Ehram ürünleri, All Arts İstanbul'da özel bir çalışmayla yer aldı. All Arts İstanbul sanat fuarı 17 Nisan Çarşamba akşamı muhteşem bir şölenle ziyarete açıldı.

Ehram, All Arts İstanbul'da

Bayburt Postası - Ehram ürünleri, All Arts İstanbul'da özel bir çalışmayla yer aldı. All Arts İstanbul sanat fuarı 17 Nisan Çarşamba akşamı muhteşem bir şölenle ziyarete açıldı. Cemiyet ve sanat dünyasının önemli temsilcileri ile birlikte çok sayıda ünlü tasarımcının katıldığı fuara, yurt dışından uzmanlar ve kanaat önderleri de ilgi gösterdi.

Türk ve Osmanlı geleneksel sanatlarından, modern sanata kadar sanatseverlere geniş bir yelpaze sunan All Arts Istanbul sanat fuarının en dikkat çeken tasarımlarından biri ehram tasarımları oldu. 260 sanatçı ve 880 sanat eserini bir arada sunan fuarda ehram ürünleri de sanatseverlerin dikkatini çekti.

Ünlü modacı Özlem Süer tarafından özel olarak tasarlanan ehram ürünlerinin sergilendiği stant, serginin ilk gününde en çok dikkat çeken stantlardan biri oldu. Sergi ile ilgili bir açıklamada bulunan Özlem Süer, ehram ürününün manevi anlamda kendisi için duygusal bir değer taşıdığını ve ehramla çalışmanın bir ayrıcalık olduğunu söyledi. Süer, “Bu çok özel projede, manevi anlamda benim için çok duygusal bir değer taşıyan ehramla çalışmak bir ayrıcalık” dedi.

İstanbul Kongre Merkezi Fuar alanında 18-21 Nisan 2013 tarihleri arasında ilk kez sanatseverlerle buluşacak olan İstanbul’un yeni uluslararası All Arts Istanbul fuarı, sanat dünyasında geçmiş ve güncel, geleneksel ve modern tüm üretimi kavrıyor. Klasik Türk sanatları, antika, modern sanat örnekleri ile İstanbul’un ve bölgenin sanat hayatına farklı bir boyut getirmeyi amaçlayan fuarda ehram ürünleri de görücüye çıkacak. All Arts İstanbul Klasik ve Modern Sanat Fuarı'nın kapıları 18-21 Nisan tarihleri arasında açık kalacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.