Organ nakli ile hayata tutunmuştu

Organ nakli ile hayata tutunan Cevat Okur, hayatını kaybetti.

Organ nakli ile hayata tutunmuştu
Bayburt Postası - Organ nakli ile hayata tutunan Cevat Okur, hayatını kaybetti. KOAH Hastalığı nedeniyle uzun süre tedavi gördükten sonra 2015 Mart ayında akciğer nakli ile hayata tutunan Cevat Okur (36) enfeksiyon kapması sonucu hayata gözlerini yumdu. 

Samsun'da 8 aylık bebeğinin ölümü ile beyin kanaması geçirerek hayata veda eden 26 yaşındaki Duygu Gürcan'ın organlarını alan Okur, organ naklinin ardından sağlığına kavuşmuştu. Mutlu Köyü'nde oturmakta iken naklin yapıldığı Kartal Koşuyolu Hastanesi'nde rutin kontrollerini daha rahat sürdürebilmek için ailesiyle birlikte Kaynarca'ya taşınan Okur'un sağlığı yerindeydi. Normal hayatına dönen Okur, 1 hafta önce solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle hastaneye kaldırıldı. 2 gün yoğun bakımda kalan Okur, önceki gün hayata veda etti.
 
Evli ve 2 çocuk babası olan Cevat Okur'un cenazesi Mutlu Köyü'nden toprağa verildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.