Kızılay anneleri unutmadı

Türk Kızılayı Bayburt Şubesi, Hacı Memnune Evsen Huzurevi'ni ziyaret ederek başta anneler olmak üzere tüm sakinlerine hediyeler verdi.

Kızılay anneleri unutmadı
Bayburt Postası - Türk Kızılayı Bayburt Şubesi, Hacı Memnune Evsen Huzurevi'ni ziyaret ederek başta anneler olmak üzere tüm sakinlerine hediyeler verdi.  

Anneler Günü'nde evlatlarından uzak olan anneleri ziyaret ettiklerini belirten Türk Kızılayı Bayburt Şubesi Başkanı Fikret Aksoy, "Anneler gününü kutlamak sadece evlatları yanı başlarında olanların hakkı değildir düşüncesi ile Bayburt Memnune Evsen  Huzur evi ziyaretimiz Türk Kızılayı Bayburt Şube Sekreteri Hümeyra Çelik'in öncülüğünde gerçekleştirilmiş olup değerli gönüllülerimiz de eşlik etmişlerdir. Yürekleri sevgi ve şefkat dolu annelerimizin ellerini öperek bu güne özel güller sunarak sonlandırılan ziyaretimiz sebebi ile tüm annelerin anneler gününü kutlarız" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.