Polissgücüspor iyi başladı

Polisgücspor ligin ilk maçında Mutluspor ile karşı karşıya geldi. ilk gün oynanan iki karşılaşmanın ardından Pazar programının ilk maçıydı Polisgücüspor ve Mutluspor maçı. Karşılaşmanın oynandığı saatlerde yağan yağmur, toprak saha olan 1 Nolu Semt Sahasında top kontrolünü zorlaştırdı. Zorlu geçen karşılaşmadan Polisgücüspor 3-1'lik galibiyetiyle ayrıldı. Saha zemininin yaşattığı zorluklarla da mücadele eden futbolcular, yine de iyi bir futbol sergiledi. Polis Teşkilatı ve Bayburtlu gençlerden oluşan Polisgücüspor, ligin ilk maçında aldığı bu net skorla güven verdi.

Polissgücüspor iyi başladı

PolisgücüsporPolisgücspor ligin ilk maçında Mutluspor ile karşı karşıya geldi. ilk gün oynanan iki karşılaşmanın ardından Pazar programının ilk maçıydı Polisgücüspor ve Mutluspor maçı. Karşılaşmanın oynandığı saatlerde yağan yağmur, toprak saha olan 1 Nolu Semt Sahasında top kontrolünü zorlaştırdı. Zorlu geçen karşılaşmadan Polisgücüspor 3-1'lik galibiyetiyle ayrıldı. Saha zemininin yaşattığı zorluklarla da mücadele eden futbolcular, yine de iyi bir futbol sergiledi. Polis Teşkilatı ve Bayburtlu gençlerden oluşan Polisgücüspor, ligin ilk maçında aldığı bu net skorla güven verdi.




Mutluspor

 

 

 

 

 

 

 

 

Polisgücüspor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mutluspor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.