Diego Ribas, Bayburt maçını değerlendirdi

Fenerbahçe kadrosuna son anda dahil olan Brezilyalı yıldız Diego Ribas, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Fenerbahçe TV'ye konuştu...

Diego Ribas, Bayburt maçını değerlendirdi
Bayburt Postası - Fenerbahçe kafilesi Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan hareket ederek, Bayburt yolculuğuna başladı. Hava koşulları nedeniyle rötarlı olarak havalanan kafile Erzurum'a inecek ve oradan karayolu ile Bayburt'a geçecek. 

Fenerbahçe kadrosuna son anda dahil olan Brezilyalı yıldız Diego Ribas, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Fenerbahçe TV'ye konuştu.

Sakatlık sürecini atlattığını ve kendisini çok iyi hissettiğini belirten Brezilyalı oyuncu Diego Ribas, Bayburt Grup Özel İdare maçından galibiyetle ayrılacaklarını inandığını ifade etti.

Bayburt yolculuğu öncesinde Sabiha Gökçen Havalimanı’nda FB TV mikrofonlarına konuşan Diego Ribas, öncelikle sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi. Kendini iyi hissettiğini belirten Ribas, “Çok iyiyim. Kendimi iyi hissediyorum. Sakatlığım sürecinde takımdan ayrı kalmak kolay olmadı. Çok çalıştım takımla beraber olabilmek için. Hazır olmak için elimden geleni yaptım” dedi.

Deplasmanda Bayburt Grup Özel İdare ile oynayacakları kupa maçına da değinen Brezilyalı oyuncu, “Mutlaka zor maç olacaktır. Karşımızda iyi savunma yapan, iyi koşan, iyi mücadele eden bir takım olacak. En iyisini ortaya koymak istiyoruz. Hedefimiz galibiyet. Galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum “ ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeDiago RibasFb
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.