Mustafa Çalık, dua istedi

Türkiye Günlüğü Dergisi Sahibi Mustafa Çalık, geçirdiği rahatsızlık dolayısıyla ameliyata alındı.

Mustafa Çalık, dua istedi
Bayburt Postası - Siyaset Bilimcisi Çalık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dostlarından, sevenlerinden dua istedi. Mide Kanseri teşhisi konulan Çalık için doktorları tarafından ameliyat kararı alındı.

Gümüşhane’nin Çalık Köyü nüfusuna kayıtlı olan ve lise eğitimi yıllarını geçirdiği ve sonrasında bağını hiç kesmediği Bayburt’ta çokca tanınan ve sevilen Çalık’ın hastalığı dostlarını üzdü.

Ankara’da Bayındır Hastanesi’nde ameliyatı ve tadavisi sürecek olan Mustafa Çalık’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sosyal medya hesabından paylaştığı yazıyı aktarıyoruz:

“Arkadaşlarım, kardeşlerim...

Birazdan Bayındır Hastahanesine (Ankara) yatacağım. "Düzayak" bir Türkçe ile söyliyeyim, mide kanseri olmuşum. Tümör, "orta diferansiye" (2. safhanın sonu 3. safhanın başı) karakterde. Ameliyatım yarın sabah... Farkında olarak olmayarak üzüp kırdıklarımdan helâllik dilerim. Sû-i zann ile şahsiyet ve haysiyetime dokunacak lâkırdı sarfedenlere (ırz ve aile namusum hâriç) hakkımı helâl ediyor, ama onlardan herhangi bir helâllik istemiyorum. Onun dışında herkese -varsa- hakkım peşinen helâldir.

Türkiye Günlüğü dergisi ve Cedit Neşriyat inşallah faaliyetine devam edecek, okurlarımızın ve sevenlerimizin desteğini dilerim, olmazsa da herhangi bir iğbirârım mevzuubahs olamaz.

Mü'minin mü'mine samimî duası ibâdet sayılır, dualarınıza intizâr ederim.

Allah ömür verir de bu hayatta biraz daha kalacak olursam Mevlâ'nın ruhsatı ile görüşürüz; "olmazsa" ve görüşemezsek benden buraya kadar... Allah'ın dediği olur...

Hepiniz Allah'ın kudret eline emânet olun.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Beşiroğlu 6 yıl önce

Allah yar ve yardımcısı olsun, şifalar dilerim.

Avatar
Hasan Saka 6 yıl önce

Mustafa abi geçmiş olsun.
Rabbim şifa versin kiymetli abimize

Dualarımız sizinle

Avatar
bayburt 6 yıl önce

Allah şifa versin.

Avatar
Muhittin Okur 6 yıl önce

Mustafa abi Allah şifalar versin Çayıryolu köyünden Muhittin Okur

Avatar
Murat Açıkgöz 6 yıl önce

Yarın Dergisi olarak 7. sayımızı Dr. Mustafa Çalık'a armağan ettik.
Adabaşı Köyü'nden Murat Açıkgöz

www.yarin.com.tr takip edebilirsiniz.

Avatar
BÜLENT KAYA 5 yıl önce

Rabbim şifa versin inşAllah.

Avatar
Mustafa OKUMUŞ 4 yıl önce

Rabbim Şafi ismi ile şifa versin

Avatar
İlhami yıldız 4 yıl önce

Allah dan şifa diliyorum