Yılın futbolcusu Hakan Çalhanoğlu

Bayburt Postası - Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Almanya 3. Lig’de yılın oyuncusu seçildi. Formasını giydiği Karlsruhe'nin şampiyonluğunda en önemli paya sahip olan Hakan Çalhanoğlu,  sezon boyunca ortaya koyduğu performansla da yılın oyuncusu seçildi. Kiralık olarak oynadığı Almanya 3. Lig’den en iyi futbolcu apoletiyle Hamburg’a dönen milli futbolcu, önümüzdeki sezon Bundesliga’da mücadele edecek.

Yılın futbolcusu Hakan Çalhanoğlu

Kiralık olarak oynadığı Almanya 3. Lig’den en iyi futbolcu apoletiyle Hamburg’a dönen milli futbolcu, önümüzdeki sezon Bundesliga’da mücadele edecek...Bayburt Postası - Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Almanya 3. Lig’de yılın oyuncusu seçildi. Formasını giydiği Karlsruhe'nin şampiyonluğunda en önemli paya sahip olan Hakan Çalhanoğlu,  sezon boyunca ortaya koyduğu performansla da yılın oyuncusu seçildi. Kiralık olarak oynadığı Almanya 3. Lig’den en iyi futbolcu apoletiyle Hamburg’a dönen milli futbolcu, önümüzdeki sezon Bundesliga’da mücadele edecek.

20 Yaş Altı Milli Futbol Takımı oyuncularından Hakan Çalhanoğlu, Almanya’nın en çok konuşulan genç yıldızlarından biri olmaya devam ediyor. Almanya’da futbol otoriteleri tarafından geleceğin yıldızlarından biri olarak gösterilen Hakan Çalhanoğlu, bir kez daha adından söz ettirdi.

Almanya Futbol Federasyonu’nun dfb.de ve fussball.de adlı resmi internet siteleri tarafından ortaklaşa düzenlenen ankette, Almanya 3. Lig’de yılın oyuncusu seçildi. Ankete katılan Alman futbolseverler yılın oyuncusu olarak 1994 doğumlu milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nu seçti.

Gelecek sezon Bundesliga’da

Bundesliga 2’ye yükselen takımı Karlsruhe’nin şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Hakan Çalhanoğlu, 38 hafta süren ligde 36 defa forma giydi. Daha çok frikik golleriyle tanınan milli futbolcu 36 maçta 17 kez fileleri havalandırırken gollerin 7'sini frikikten, 7'sini de penaltıdan attı.

Öte yandan Almanya 3. Ligi'nde Karlsruhe forması giyen milli futbolcuyu Bundesliga'nın güçlü ekibi Hamburg, transfer etmişti. 4 yıllık sözleşme imzaladıktan sonra tecrübe kazanması için eski kulübü Karlsruhe'ye kiralanan Hakan Çalhanoğlu’nun yeni sezonda Hamburg'da oynayacağı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.