CHP Bayburt İl Başkanı Yücel, vatandaşların taleplerini açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt İl Başkanı Haktan Yücel, şehirde gözlemlediği iki konu hakkında açıklama yaptı.

CHP Bayburt İl Başkanı Yücel, vatandaşların taleplerini açıkladı

Bayburt Postası - CHP Bayburt İl Başkanı Haktan Yücel, vatandaş gezilerinde edindiği bilgiler ışığında şehirde gördüğü iki eksiklik hakkında açıklamada bulundu.

1990'lı yıllarda dönemin Valisi Ali Haydar Öner'in öncülüğünde Bayburt halkının tamamının emeğiyle oluşturulan Aslan Dağı Vilayet Ormanı'nın durumunun içler acısı olduğunu söyleyen Yücel, "Budama ve benzeri bir hizmet verilmediği için normal gelişiminin çok gerisinde kaldı bu ağaçlarımız. Vilayet Ormanımız adeta orman vasfından çıkıp ‘çalılık’ durumuna gelmiştir. Ayrıca Aslan Dağı Bayburt halkına kapatılmıştır. İvedilikle Valiliğimizi ve ilgili kuruluşları göreve davet ediyoruz. Aslan Dağı milletin bir bütün olarak ortaya koyduğu eserdir, yeniden milletle buluşmalıdır. Bu manzara Bayburt'a yakışmıyor" dedi. 

CHP İl Başkanı Yücel, yeni sanayi bölgesinde devlet bankalarının ATM'sinin olmamasının sanayi esnafına çile olduğunu ifade ederek, "Hem Erzurum yolu üzerindeki 21 Şubat Küçük Sanayi bölgesinde hem de Kayışkıran Sanayi bölgemizde banka ATM'sinin olmamasından dolayı esnafımız hem ekonomik anlamda hem zaman anlamında kayıp yaşıyor. Sanayi esnafımız devlet bankalarının ortak ATM'lerinden hizmet bekliyorlar. Müşteri, esnaf ve yolcuların mağdur edilmemesini talep ediyorlar. Umuyoruz ki bu iki sanayi bölgemize de bankalarımız hizmetlerini götürürler. Biz CHP olarak bu iki konunun da takipçisi olacağız" şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 2 hafta önce

Sayın başkan; Tesbit ve teşhisleriniz doğru ve yarinde tesbitler.Fakat Bayburtun en önemli sorunlarından birisi de 12 yıl önce yapımına başlanıp,su çıktı,toprak göçtü gibi gerekçelerle savsaklanan KOP TUNELİ.Bayburt da bir tek siyasi parti ya da STK konuyu gündeme getimiyor.Sormuyor sorgulamıyor. Yarısı 12 yılda biten tunelin bitmesi için 12 yıl daha mı bekleyeceğiz.? Lutfen konuya bir el atın. yetkililere sorup sorgulayın. Bayburtun kaderini tunel müteahidinin keyfiyetine bırakmayın.

Avatar
Kemal AKTAŞ 2 hafta önce

Çok doğru katılıyorum da , Aslandağı vilayet ormanı yıllardır sahipsiz ve bakımsız , şimdiye kadar buraya sahip olmayı hiç mi düşünmedi ,bunu görmemek için insanın kör ve duyarsız olması gerek ey Bayburt'lular ve Bayburt'u yönettiğini zannedenler...

Avatar
Mustafa 2 hafta önce

Sayın başkan 12 yılda yarısı biten KOP TUNELİ ni tüm siyasiler olarak yetililere bir sorun,sorgulayın.Siz sahiplenmezseniz konunun takipçisi olmazsanız bir 12 yıl daha beklemek zorunda kalacağız.

Avatar
Salih 2 hafta önce

Mustafa Bey'e
1991'de dönemin cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal'ın temelini attığı 50 Yataklı hastane, 1999'da faaliyete geçmişti. Dün gibi aklımda. O yılları bitmeyen Bolu dağı tüneli... Karadeniz sahil yolu... O günleri gördüğüm için bu günleri yadırgamıyorum açıkçası... 3 genel seçim boyunca siyasî
malzeme olarak kullanıldığı da cabası...

Avatar
Bayburtlu 2 hafta önce

Sayın başkan tespitlerini doğru ancak bence çok önemli olan bir konu var; ramazanda 10 lira olan tekli tırnaklı pide 15 lira olmuş. Bu zammın kimler tarafından verildiği muamma. Eğer resmi kurumlar tarafından verilmediyse zamlı fiyattan satış yapanlara ağır cezai müeyyideler uygulanmalı. Sahipsiz memlekete sahip olmanız dileğiyle

Avatar
BAYBURT SEVDALISI 2 hafta önce

Kopdağınatünelyapanakadar masatköyünden gidenerzurum İspir leyboğazındagele yolabağlansa dahaiyiolur