“Türkiye Cumhuriyeti'ni sonsuza kadar yaşatacağız”

İstanbul'un Beşiktaş ilçesindeki terör saldırısı, Bayburt’ta protesto edildi.

“Türkiye Cumhuriyeti'ni sonsuza kadar yaşatacağız”
Bayburt Postası - İstanbul'un Beşiktaş ilçesindeki terör saldırısı, Bayburt’ta protesto edildi. Bayburt Birlik Vakfı Bayburt Şubesi öncülüğünde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Türk Dünyası Parkı'nda toplandı.

Burada grup adına basın açıklamasını okuyan Birlik Vakfı Bayburt Şube Başkanı Yusuf Elçi, Türkiye'nin zor günlerden geçtiğini, Türk milletinin de acı günler yaşadığını söyledi.

Şehitlerin vatan, vazife ve bayrak uğruna en değerli varlıkları olan canlarını feda ederek şehadet mertebesine ulaştıklarını ifade eden Elçi, "Şehitlerimizin bizlere emaneti olan şanlı bayrağımız, her karışında hatıraları bulunan vatan toprakları ve en büyük mirasımız olan Türkiye Cumhuriyeti'ni yine onlardan aldığımız inanç ve kararlılıkla sonsuza kadar yaşatacağız." dedi.

Elçi, kardeşliği ve birliği bozmaya çalışan bu terör saldırılarının geçmişte olduğu gibi bugün de amacına ulaşamayacağını, halkın ferasetinin oynanan bütün oyunları boşa çıkaracağını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Milletimizi Anadolu coğrafyasından atmak isteyenler bugüne kadar hep hezimete uğradı. Birliğine, dirliğine göz dikenler aynı hüsrana uğrayacaklardır. Bu vesileyle hangi kökene, hangi meşrebe sahip olursa olsun tüm milletime, siyasetçilerine, medya mensuplarına, aydınlara, akademisyenlere, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine seslenmek istiyoruz. Her karışıyla Anadolu ve Trakya toprakları hepimizin ortak vatanıdır. Bu ülkenin ve bu devletin, 78 milyon vatandaşın her birine ihtiyacı var. Aynı şekilde bu ülkeye, yani Türkiye Cumhuriyeti devletine de hepimizin ihtiyacı var. Ülkesini ve devletini kaybedenlerin yürek yakan görüntülerini her gün televizyonlarda seyrediyoruz. Türkiye bizim ortak sevdamız, ortak geçmişimiz ve ortak geleceğimizdir."

Grup, basın açıklamasının ardından dağıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alj 7 yıl önce

Dune kadar teroriztlere ovguler dizirdiz sehitlere sahip cikanlari kandan besleniyorlar diye suclirdizAllah sizden soracak bu canlari hesabini

Avatar
musa 7 yıl önce

her yer de aynı mutlu azınlık Bayburt ta başka adam mı yok

Avatar
Vatandaş 7 yıl önce

Medya olmaz ise bunlarda orda olmazdı. Herkes reklam derdinde gerisi teferruat. ..

Avatar
Demirözü lü 7 yıl önce

Dikkat edin halktan kimse yok halk bazı kişilerle artık yan yan gelmekten kaçınıyor çünkü halk hep aldatıldı hepsinin derdi reklam 2 kişi eksik kalmışlar birini temsilen biri var ama digerini temsilen kimse yok bırakın reklamlarıda şehre hizmet edin temsil ettiginiz insanların haklarını arayın .

Avatar
alperen 7 yıl önce

insanlar veremi 5 bin yıl lanetledi. birşey değişmedi .çözüm aşıydı çünkü... anlayana .