Mazda 3 serisinde, iki kıtayı ayırdı

Japon Mazda, 2003 yılında yola çıkan ve tasarımında Türk Hasip Girgin'in de imzası bulunan 3 serisini 6. yılında yeniliyor. Geçen süre içinde 1,8 milyon müşteriye ulaşarak markanın güncel en çok satılan modeli haline gelen 3 serisinin yeni sedan versiyonu Amerika kıtasında Los Angeles fuarında bu hafta günyüzüne çıktı.

Mazda 3 serisinde, iki kıtayı ayırdı

Mazda 3 serisinde, iki kıtayı ayırdı

Japon Mazda, 2003 yılında yola çıkan ve tasarımında Türk Hasip Girgin'in de imzası bulunan 3 serisini 6. yılında yeniliyor.

Geçen süre içinde 1,8 milyon müşteriye ulaşarak markanın güncel en çok satılan modeli haline gelen 3 serisinin yeni sedan versiyonu Amerika kıtasında Los Angeles fuarında bu hafta günyüzüne çıktı.

Çünkü bu modelin müşteri kitlesi daha çok ABD'liler olacak. Marka Avrupalı müşterinin daha çok tercih ettiği 5 kapılı HB modeli ise önümüzdeki hafta İtalya Bologna fuarında sergileyecek.

Dinamik tasarımıyla dikkat çeken yeni Mazda 3 serisinde Ford'da kullanılan İnsan Otomobil Arabirimi kokpit dizaynı öne çıkıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.