Milletvekili Özbek, Bayburt’ta

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Erzurum programı nedeniyle bölgeye gelen Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, dün sahur yemeğinde AK Partililerle bir araya geldi.

Milletvekili Özbek, Bayburt’ta
Bayburt Postası - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Erzurum programı nedeniyle bölgeye gelen Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, dün sahur yemeğinde AK Partililerle bir araya geldi.

Beraberinde Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün’le Şair Zihni Kent Ormanı’nda verilen sahur yemeğine katılan Milletvekili Özbek, yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

"Milli irade Başbakanımızı Cumhurbaşkanı yapacaktır"

6 Temmuz Pazar günü Başbakan Erdoğan’ın Erzurum’da gerçekleştireceği mitinge katılmak üzere Bayburt’a geldiğini belirten Milletvekili Özbek, Ak Parti iktidarı döneminde devlet ve milletin kucaklaştığına değinerek, “Biz her zaman milletin yanında olduk. Milletten gücünü alan bir iktidar olduk. Milletten aldığı güçle Türkiye’ye çağ atlatan liderimiz 12. Cumhurbaşkanı olmak için aday olmuş ve mitinglerine Milli Mücadele’nin ilk adımının atıldığı Samsun’dan başlamıştır. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez halkın oyuyla seçilecek olan 12. Cumhurbaşkanı adayımız Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı Erzurum ve diğer mitinglerle adım adım cumhurbaşkanlığına doğru ilerlemektedir. Milli irade ve milli güç Cumhurbaşkanı adayımız Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ülkemizin 12. Cumhurbaşkanı yapacaktır” dedi.

AK Parti döneminde vesayetçi anlayışın yıkıldığına değinen Milletvekili Özbek, konuşmasını şöyle tamamladı:

"İdeolojisini sandığın üzerinde görmeyen bir demokratik anlayışla toplumsal talepleri merkeze alan, toplumun desteğiyle 12 yıldır Türkiye’yi 2023 hedeflerine taşıyan Ak Parti iktidarı bürokratik algıları yıkmıştır. Milletimiz birleşmiş güçlere 10 Ağustos’ta gerekli cevabı verecektir. Artık ülkemiz insanı dayatmalarla neler yapılmak istendiğini çok iyi biliyor. Türkiye’nin gelişen, değişen ve müreffeh yarınlara doğru ilerleyen sosyolojisi karşısında Cumhurbaşkanlığı seçimleri siyasi bir kriz olmaktan da çıkacaktır. Halkın seçtiği bir Cumhurbaşkanı siyasi erkte önemli değişimleri zorlayacak ve Cumhurbaşkanlığı seçimi Yeni Türkiye vizyonu açısından bir dönüm noktası olacaktır. Cumhurbaşkanı adayımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın söylemiyle ‘Halkın seçtiği bir cumhurbaşkanı ile halkın seçtiği bir Başbakan Türkiye’yi her alanda uçuracak ’tır. Yaklaşan seçimle birlikte AK Parti Bayburt İl Teşkilatı olarak bizler de daha önceki seçimlerde olduğu gibi bu dönemde de yine ülkemizin geleceği için üzerimize düşenin en iyisini yapmak için gayret göstereceğiz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerini ülkemizin geleceği açısında çok önemli bir seçim olarak görüyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 10 yıl önce

AK lanmak gerek. Bu ne kardeşim AK lanmak. Yani temiz ve Allah huzurunda başı dik tutmak.Ali İmran 161 ayetini herkes okusun ve oyunu ona göre kullanmalıdır. Tabiki aday da bunu unutmamalıdır. herkese başarılar .

Avatar
ahmet pamuköz 10 yıl önce

sn vekil özbek,protokol,da poz verirken,çeketi açık,eller belde,bu nasıl iş.dayımı ağamı
vekilmi belli değil.sn başbakan 12 yıllık görevinde bu hal ve hareketi görülmedi,sn özbek
dikkatli ol,lütfen hava atma,yazık.

Avatar
burhan gölbaşı 10 yıl önce

ahmet pamuköze katılıyorum,bünyamin özbek, böyle olmamamlı,selametlik,ülkü güney
hocada böyle yapmazdı.,bu ne biçim durum.,sn vali .özbeğin karşısında el pençe duruyor.ayıp ya!!

Avatar
mehmet 10 yıl önce

siyaset bilmiyorlar,bayburt talihsiz,idda ederizki g.hane m.vekili sn üstün,daha çok tecrübeli,nedenmi,,tren g.haneden geçiyoorrr,,,,,,günaydın

Avatar
baksılı abdullah 10 yıl önce

sayın vekilim....
bayburtumuzun yüz akı baksı müzesinede geliniz olmazmı...bu gurur bir kerede sizin agzınızdan duysak...bu hakkımız degilmi...yoksa sanat ilhgi alanınızın dışındamı...

Avatar
Bela-yı 10 yıl önce

Başbakan Bayburt'un başına öyle br bela peyda etmiş ki... Allah halas eyleye. (amin) oturuş,konuşma.. Ne bir mebus'a ne de bir Bayburtlu'ya yakışmaz.

Avatar
bayburtlu 10 yıl önce

sayın vekil bünyamin özbek elbette herkesin bir devranı vardır. Seni buraya getiren o karşında oturup alaylı konuştuğun halktır bunu unutma.