Kasap: “Şah Fırat değil mat Fırat“

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Bekir Kasap, bir yazılı açıklama yayınlayarak, gündeme dair konuları değerlendirdi.

Kasap: “Şah Fırat değil mat Fırat“
Bayburt Postası - Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Bekir Kasap, bir yazılı açıklama yayınlayarak, gündeme dair konuları değerlendirdi.

Ege Üniversitesi'nde gerçekleşen bıçaklı saldırı sonucunda hayata veda eden Fırat Çakıroğlu'nun hükümetin konuya duyarsızlığı sonucunda şehit edildiğini söyleyen Kasap, Süleyman Şah Türbesi operasyonuyla ilgili ise, "Herkes biliyor ki bu operasyon 'Şah Fırat Operasyonu' olmayıp 'Mat Fırat Operasyonu olmuştur' dedi.

Kasap, şu açıklamayı yaptı:

"Toplumsal huzur ve barış bozulmuştur"


"Öncelikle Ege Üniversitesi'nde PKK'lı katiller tarafından şehit edilen Fırat Çakıroğlu kardeşimize Cenabı Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve tüm ülkücü camiaya  başsağlığı diliyorum. AKP Hükümeti çözüm süreci safsatası ile milleti kandırmış ve gelinen bu noktada Türkiye'de toplumsal huzur ve barış bozulmuştur. Vatan topraklarımızın Güneydoğusu PKK'lı teröristlere teslim edilmiş, İmralı canisi, bebek katili adeta hükümetin koalisyon ortağı haline gelmiştir. Kandilde yuvalanan teröristler her şart ve fırsatta Türkiye Cumhuriyeti devletimizi tehdit eder hale gelmiş, AKP hükümeti de bu tehditlere boyun eğmiştir."

"Hükümetin duyarsızlığı sonucu şehit edilmiştir"

"AKP Hükümeti tehditlere boyun eğmiştir ancak büyük Türk milleti tarihin hiçbir döneminde tehdit ve baskıya boyun eğmemiştir. Hükümet sözde Kürt halkını korumak adıyla tehditler savuran çapulculara karşı büyük Türk milletinin feda etmemelidir. Hükümet sorumluğunun farkında olmalıdır. Ege Üniversitesi'nde şehit edilen yavrumuz hükümetin konuya duyarsızlığı sonucu şehit edilmiştir. Biz ülkücüler liderimiz Dr. Devlet Bahçeli'nin her hafta, her gün teşkilatlarımıza ve bizlere gönderdiği genelgeler ve talimatlar ile sabırla, sükunetle ülkeyi yönetenlerin bu pervasızlığa, bu aymazlığa son vermesinin artık zamanı gelmiş ve geçmektedir. Biz ülkücüler sokağa çıkmayacağız, suskun kalacağız ancak suskunluğumuzun bir sonunun olduğunu da kimse unutmamalıdır."

"Milletin bağrından çıkan ordu geri çekilmezdi"

"Yüz yıldır Türk toprağı olan Süleyman Şah Türbesi ve saygı karakolundan bir gece ansızın geri çekildik. Bu geri çekilmenin üzüntüsünü yaşarken yetmemiş gibi geri çekilmeyi bile Suriye'de yerleşik PKK güçleri, yani oradaki adı ile YPG güçlerinin desteği ile gerçekleştirdiğimizi öğrendik. Durum böyle iken; Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Hükümeti, Genelkurmay  başkanını, kuvvet komutanlarını tebrik ediyor. Davutoğlu geri çekilme operasyonunu yönetiyor. Başbakan Davutoğlu Şah-Mat Operasyonu'nu yönetmiş, çünkü bu milletin bağrından çıkan ordu geri çekilmezdi. Geri çekilme operasyonunu o yüzden Başbakan'ın yönettiğini tahmin ediyorum. Açıklamalar, tebrikler hep geri Çekilme gerçeğini büyük Türk milletinden saklamak, gizlemek için olduğunu herkes bilmektedir. Herkes biliyor ki, bu operasyon 'Şah Fırat Operasyonu' olmayıp, 'Mat Fırat Operasyonu' olmuştur."

"Bizler bu olanları kabullenmiyoruz"

"Biz Bayburtlular olarak Ermeni mezalimini yaşamış bir ecdadın torunlarıyız. Ecdadımız Taş Mağazalar'da hunharca insanlık dışı muamelelerle yakılmış ancak bir an geri çekilmemiştir. Şimdi bu yaşadıklarımızı kabullenmemiz mümkün müdür? Bizler bu olanları kabullenmiyoruz. AKP iktidarının çok uzun ömrü kalmamıştır. Bu gidişe dur diyecek ülkücüler yola çıkmıştır. İnşallah 07 Haziran'da yapılacak seçimlerde bizler Bayburt’tan olmak üzere ülkemizin her vilayetinden İslam ahlak, fazileti ve Türklük gurur ve şuuruna sahip vekillerimizle, Dr. Devlet Bahçeli'nin başbakanlığında bu kara günlere son verecektir."

Anahtar Kelimeler:
Bekir Kasap
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadir soydaşoğlu 9 yıl önce

Ecdad yadigarı TAŞHAN ı yıllarca kullanıp, harabeye çevirip kimseye beş Kuruş kira vermeyenler, Sezai Karakoç parkı olan yeride kendilerinin olmamasına rağmen babasının tarlası gibi kullananlar Bayburtta haktan hukuktan ecdad yadigârına sahip olmaktan en son bahsedecek olan kişilerdir.

Avatar
türkün evladı 9 yıl önce

ülke meselelerini değerlendirmek için insanlar defalarca üniversite bitirir, sayısız kitap okur acaba beyefendi en son hangi kitabı okudu, acaba uzmanlık alanı var mı? mhp bu yapı ile haklı davasında her dönem haksız çıkıyor.

Avatar
vatandaş 9 yıl önce

sen acaba ecdad yadigarına sahip çıktınmı ayinesi iştir kişinin tarihi ecdad yadigarı TAŞHAN'I nasıl sebze deposu olarak kullandın ondan bahset önce kendinize bakacakcınız acaba ben bu ecdad yadigarlarına nasıl sahip çıktım diyeceksiniz sonra konuşacaksınız. Allah Razı olsun Ak Parti hükümeti senin elinden orayı aldıda ecdad yadigarına sahip çıktı sana kalsa orası sebze ve balık deposu olacaktı.

Avatar
murat 9 yıl önce

güneydoğu gitmiş edebiyatı güzel ve haklı.. şayet lafı söyleyene bakılır. kardeşim sen parti içinde milleti 10' a bölüp ayırmadın mı 100 lerce kişi senin yüzünden istifa etmedi mi. senin zihniyetindeki birinin iktidar olması ne iç anadolu bırakır ne doğu anadolu hatta karadenizi bile fişler ayırırsın ülkeden sen. lütfen herkes kendine yakışan işi yapsın

Avatar
tacettin 9 yıl önce

vatandaş rumuzlu arkadaş evet çok haklısın hemde ne yadigarı senelerce heba etti. acaba başka bir kişi olsa orada 2 günden fazla tutunurmuydu. mhp'nin adıyla mhp sayesinde senelerce orayı kullandı şimdi de vatan edebiyatı yapıyor

Avatar
türk @türkün evladı 9 yıl önce

bekir bey sizin hepinizden daha uzman ve kalite yüklüdür.Taşhan meselesini ifade eden arkadaş bir bayburta genç osman dan baksın kötü çirkin yapılarıda herhalde bekir bey yaptı.Ne diyelim

Avatar
hasan 9 yıl önce

Yorum yazan sen bekir kasap i agzina alacak birimisin onin kim olduğunu dahi ogrenemissin

Avatar
sefket 9 yıl önce

Elestirininde bir onuru serefi vardir tashsnla siyasetin isi nefir acaba