Emre Şimşek, sezonu Fransa'da açıyor

Kayak Milli Takımı 20-30 Kasım tarihleri arasında Fransa’da yapılacak olan Alp Disiplini Kayaklı Çalışma ve FIS yarışması için aynı ülkede kampa girdi. Bayburtlu sporcu Emre Şimşek’in de bulunduğu ayyıldızlı ekibimizde Tuğba Taşdemir, Hamit Şare, Erdinç Türksever, Selim Pasinli ve Mustafa Yıldız bulunuyor. Milli Takım Antrenörü Serhat Aktaş’ın öncülüğünde Fransa’da bulunan sporcularımıza başarılar diliyoruz. Fransa’dan telefonla ulaştığımız Emre Şimşek, kampın olumlu geçtiğini söyledi. Çıktığı her pistte Bayburt’u başarıyla temsil etmeye çalıştığını söyleyen Emre Şimşek, kısa telefon görüşmemiz sırasında geleceğe dair küçük bir planından da bahsetti.

Emre Şimşek, sezonu Fransa'da açıyor

Emre Şimşek, sezonu Fransa'da açıyorKayak Milli Takımı 20-30 Kasım tarihleri arasında Fransa’da yapılacak olan Alp Disiplini Kayaklı Çalışma ve FIS yarışması için aynı ülkede kampa girdi. Bayburtlu sporcu Emre Şimşek’in de bulunduğu ayyıldızlı ekibimizde Tuğba Taşdemir, Hamit Şare, Erdinç Türksever, Selim Pasinli ve Mustafa Yıldız bulunuyor. Milli Takım Antrenörü Serhat Aktaş’ın öncülüğünde Fransa’da bulunan sporcularımıza başarılar diliyoruz. Fransa’dan telefonla ulaştığımız Emre Şimşek, kampın olumlu geçtiğini söyledi. Çıktığı her pistte Bayburt’u başarıyla temsil etmeye çalıştığını söyleyen Emre Şimşek, kısa telefon görüşmemiz sırasında geleceğe dair küçük bir planından da bahsetti.

Emre ŞimşekYeni kayak sezonunda şartlar ve imkanlar el verdiği taktirde Kop Dağı Kayak Merkezi’nde kurs açma planı olduğunu söyleyen milli sporcumuz, yarış tecrübelerini yeni kuşağa aktarmak istediğini söyledi. Antrenör Serhat Aktaş öncülüğünde, Emre ve Milli takım sporcularımıza başarılar diliyoruz.

EDİTÖR: “Bayburt Kayak Kulübü”, Rahmetli Dursun Bozkurt’un girişimleri ve sınırlı imkanlarıyla, yıllar sonra yeniden Kışla mevkinde düz bir araziye ayak basarak başlamıştı serüvenine… İşte o geç kalmış son serüvenin içerisinde, renkli ve neşeli kalabalığın arasında en miniklerden biriydi Emre… Daha sonra Kırbaçoğlu deresi, Kop derken Emre’de diğerleri gibi büyüdü ve başarılı bir kayakçı oldu. Bununla da yetinmedi Erzurum Atatürk Üniversitesi Beden Eğitim Öğretmenliği bölümünü bitirdi. Bir çok kez Türkiye Şampiyonu olarak Bayburt’u başarıyla ve gururla temsil etti. Başarılar Emre…   

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.