Kalorifer kazanı patlayan işyeri kullanılmaz halde

Bayburt'ta kalorifer kazanı patlayan işyeri kullanılamaz hale geldi.

Kalorifer kazanı patlayan işyeri kullanılmaz halde
Bayburt Postası - Bayburt'ta kalorifer kazanı patlayan işyeri kullanılamaz hale geldi. İşyeri camekanlarının tamamını kıran, üst tavan ve lokantadaki eşyaların zarar görmesine neden olan patlama anında işletmeci İsmet Çakal yara almazken, tesisatçı Sinan Kantar ise hafif yaralandı.


 
Gençosman Mahallesi Adliye karşısında 12 yıldır lokanta üzerine faaliyetlerini sürdüren Bayburt Sofrası işletmesi kalorifer kazanının patlaması sonucu kullanılmaz hale geldi. 20 gün önce faaliyetlerine ara verdiğini söyleyen işletmeci İsmet Çakal, "Bugün açıp tesisatı çalıştırmak istedik. Sular akıyordu, donmadığı için tesisatı yaktık. Patlama anında ben ve tesisatçı kardeşimiz Sinan Kantar işyerindeydik. Sinan kardeşimiz hafif yaralandı, ama şuan iyi durumda" dedi.

Olayla ilgili adli soruşturmanın sürdüğünü söyleyen Çakal, patlamanın kalorifer kazanlarında meydana gelen arızadan dolayı gerçekleştiğini düşündüklerini söyledi. 
 
Başkan Memiş'ten 'geçmiş olsun' ziyareti

Olayın ardından işyerine gelen Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, işletmeci İsmet Çakal'dan kazayla ilgili bilgi alarak, geçmiş olsun diklerinde bulundu.       

  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sado 8 yıl önce

Belediyemizden ve valiliğimizden yol güzergahında yolculara hizmet eden bu değerli esnafımıza maddi olarak yardım etmelerini diler işte bu zor gününde siyasi farklılık düşünmeksizin destek olmalarını bir Bayburtlu olarak yetkililerden isteğimdir.