4 köyde elektrik kesintisi!

Bayburt’ta yapılacak dere ıslahı çalışması ve kurulacak bazı istasyonu nedeniyle 29-30 Ağustos 2014 tarihlerinde belli kesimlerde elektrik kesintisi yaşanacak.

4 köyde elektrik kesintisi!
Bayburt Postası - Bayburt’ta yapılacak dere ıslahı çalışması ve kurulacak bazı istasyonu nedeniyle  29-30 Ağustos 2014 tarihlerinde  belli kesimlerde elektrik kesintisi yaşanacak.

ARAS Elektrik Dağıtım A.Ş.’den yapılan açıklamaya göre Turkcell İletişim AŞ tarafından 30 Ağustos'ta bazı bölgelerde yeni baz istasyonları kurulacağı bildirildi. Açıklamada, kesintinin 30 Ağustos Cumartesi günü 08.00 -18.00  saatleri arasında Bayburt merkeze bağlı Yeniköy, Saruhan, Yukarıkışlak ve Güder köylerinde yapılacağı kaydedildi.


Gaynes Deresi civarında dere ıslahı çalışması

Aras Dağıtım A.Ş., Devlet Su İşleri’nin yapacağı dere ıslahı çalışmalarından dolayı Aydıntepe ilçesi Gaynes Deresi civarında ise 29.08.2014 tarihinde 08.00 ile 18.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.