Bakan Çelik: “Bayburt için proje üretin“

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Bayburt İl Başkanlığı’nın Sentetik Çim Saha’da verdiği açık hava iftarının ardından Şehit Osman Tepesi’ndeki Kır Kahvesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Bakan Çelik: “Bayburt için proje üretin“
Bayburt Postası - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Bayburt İl Başkanlığı’nın Sentetik Çim Saha’da verdiği açık hava iftarının ardından Şehir Osman Tepesi’ndeki Kır Kahvesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer, Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, Bayburt eski Belediye Başkanı Hacı Ali Polat’ın eşlik ettiği Bakan Çelik, Şehit Osman Kır Kahvesi’nde gençlerle de bir süre sohbet etti.

Çoğunluğu  gurbetteki Bayburtlu öğretmenlerden oluşan masada Çalışma ve Sosyal Güvelik Bakanlığı’nın çalışmaları hakkında gençleri bilgilendiren Bakan Çelik, eğitimci gençlerden Bayburt hakkında projeler üretmelerini istedi.

Bakan Çelik, “Hepiniz okumuş bir yerlere gelmişsiniz. Bayburtlular’ın en önemli özelliği memleketlerine çok bağlılar. Bunu Türkiye’nin her yerinde görüyoruz. Benim sizlerden istediğim siz Bayburt büyümüş insanlar olarak buranın sorunlarını daha iyi biliyorsunuz.  Yaz tatillerinde veya görev yaptığınız yerlerde Bayburt için projeler üretin ve bunu siyasi mekanizma ile paylaşın. Bayburt’a böylece katkınız olsun. Ben buranın, bu Çoruh Vadisi’nin çocuğuyum Artvin Yusufelili’yim. Buraların kalkınması için sizlerin projelerine ve fikirlerine ihtiyaç var” dedi.

Bakan Çelik, Şehit Osman Kır Kahvesi’nde bir süre vatandaşlarla görüştükten sonra Trabzon’a hareketle Bayburt’tan ayrıldı.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gürsel Karapınar 10 yıl önce

Sayın bakanım kusura bakma , bu kadroların proje falan üretemez, derdini de anlatamaz çok şey istiyorsunuz...

Avatar
6900 10 yıl önce

bunlar kendi çıkarlarında başka hiç birşey düşünemez kaldıki bayburtun çıkarlarını düşünsün

Avatar
gençlik 10 yıl önce

o gençlerin hepsi ülkücü gençlik projeden önce fırsat verin sayın bakan ak gençlikten fırsatmı bulir millet proje ürete projesiz gençlik ak gençlik ol yeter

Avatar
Muharrem 10 yıl önce

bakanda bildiğin laf cambazı. siz verdiğiniz hangi sözü yerine getirdinizki bu millet size proje getirsin. önce dürüst olun.