15 çeşmeden sadece 1'i temiz!

Bayburt Halk Sağlığı Müdürlüğü, belirli aralıklara yaptığı içme suyu analizlerini güncelledi.

15 çeşmeden sadece 1'i temiz!
Bayburt Postası - Bayburt Halk Sağlığı Müdürlüğü, belirli aralıklara yaptığı içme suyu analizlerini güncelledi. Nisan ayı içerisinde yapılan içme suyu analiz raporuna göre vahim bir durum ortaya çıktı. Bayburt merkezde tahlil yapılan 15 çeşmeden sadece 1'i temiz çıktı.
 
Bayburt'ta vatandaşların temiz olduğunu bildiğinden en çok tercih ettiği  Kaleradı Mahallesi'nde bulunan Narkazan Çeşmesi ve Tarım İl Müdürlüğü binasına yakın olduğu için vatandaşlarca Tarım Çeşmesi diye adlandırılan çeşmenin de son ölçümlerdeki gibi bir kez daha kirli çıktığı analiz sonuçlarındaki tek temiz nokta ise Polis Lojmanı çeşmesi oldu. 

Bayburt Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından 21 Nisan 2016 tarihinde yapılan analiz sonuçları şöyle: 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ARİF HİKMET 8 yıl önce

Gazeteniz aracılı ile Bayburt'ta artık eskiden görmediğimiz bir durumdan şikayet edeceğim. Yürüyüş yollarımızda yürümekten , park alanlarında ailemizle oturmaktan nefret gelmeye başladı .Sorun kız erkek ilşkileri. Okadar artık pişkinliğe verilmeye başlandı ki kız ile oğlan el eleyi bırak yatak odasında gibi birbirleriyle davranışlarda bulummaya başladılar.yanında bir büyük varmış , etrafta onlara bakacakmışlar umurlarında değil.bazen kendimi tutamayıp " siz karı koca mısınız? Tabiiki yok. Siz bacı kardeş misiniz? Tabbii ki yok. Ya siz ne siniz? demek geliyor.Al başına bela.Utanma yok haya yok.Terbiye yok.Yok da yok.Tamam da beni buşekilde rahatsız etmenin anlamı ne? Hadi bir birleriyle görüşüyorsunuz, yahu edepsizliğe ne lüzüm var.İnsan etrefından bir utanmaz mı?karı koca caddede sokakta , yürüyüş alanında , parkta böyle davranmıyor.Bu duruma herkes şahid oluyor.bayburt halkına , sivil toplum kuruluşlarına, gerkli merciilere bu edepsizliğe dur demek için çağrı yapıyorum.

Misafir Avatar
ulubatlı 8 yıl önce @ARİF HİKMET

Doğru diyorsun.Sivil Toplum Kuruluşları harekete geçmeli..hayvanların bile insanlardan utandığı görüntüleri, maalesef sözde üniversite gençleri diyorum sınırsız özgürlük alanı oluşturmuşlar. yürürken otururken zina halindeler.evet karı koca olan insanlar utanma duygusu ile gezerken bunlar.resmen insanları ya yok sayıyorlar. yada kime bizim kendi halimiz davranışımız diyorlar.şahit olmak bir yana birilerinin başı yanmadan gerekirse milletvekilleri aracılığı ile bunun cezai işlem olarak hapis cezası olması gerekir diye düşünüyorum.

Beğenmedim! (0)
Avatar
hakan 8 yıl önce

Topluluklar layık oldukları şekilde yönetilirler.(Hadis-i Şerif)

Avatar
Üzeyir karaarslan 8 yıl önce

Bugune kadar bayburt belediyesi ne iş göruyordu bilmiyorum bizim teşkilatımız suları kontrol edemeyecek kadar aciz hepsi siyası makam peşinde milletın sagligi kimsenin umrunda degil

Avatar
şaşkın 8 yıl önce

Su akacak hali yok ya!

Avatar
Allah razı olsun 8 yıl önce

Mete beyden Allah razı olsun her tarafta su kaynagı bulunan bir şehrin tüm çeşmelerinden kirli su akıtmayı başardı büyük başarı kendisini tebrik ediyorum yüreyecek kaldırımımız yok gidecek yolumuz yok içecek suyumuz yok o iki danışman daha alsın bir mersedes alsın yolların kenarlarındaki yetişmiz agaçları söküp yeni agaçlar diksin Allah asan başkanım bunun mantıgı ne park ve bahçelere işmi çıkarmak ya gidin Allah ınizı severseniz 12 yıldır bu memlekette su sıkıntısı var bu ne yahu tüm hemşerilerime saygılar.

Avatar
Bayburtsevdalisi 8 yıl önce

Belediye Başkanina Tesekkur etmek gerek Şırıl şırıl akan pırıl pırıl su içecektik...

Avatar
Akif Beg 8 yıl önce

Eee sayın Bayburtlular, siz seçtiniz, siz çekiyorsunuz. Kaç dönemdir aynı rezillik, adam akıllı içmeye suyumuz bile yok.

Avatar
Bayburtlu 8 yıl önce

Koliform bakteri genelde dışkıda bulunan bakteridir hemşehrilerim. Belediyemiz bize resmen b*klu su içiriyor. Allah onlardan razı olsun!!