Bayburt Fen Lisesi Bilim Fuarı açıldı

4006-Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Bilim Fuarları Destekleme Programı çerçevesinde kabul gören Fen Lisesi bilim fuarı, Bayburt Valisi Mustafa Eldivan ve il protokolünün katılımıyla açıldı.

Bayburt Fen Lisesi Bilim Fuarı açıldı

Bayburt Postası - Farklı tematik alanlarda projelerin sergilendiği fuar, yoğun ilgiyle karşılandı. 

Açılışın ardından stantları tek tek gezerek öğrencilerin çalışmalarını inceleyen il protokol üyeleri, öğrencilerden çalışmalar hakkında bilgi aldılar. 

Öğrencilere göstermiş oldukları başarıdan ötürü teşekkür eden Vali Eldivan, öğretmen ve öğrencilere çalışmalarında başarılar diledi. 

Programa Vali Mustafa Eldivan'ın yanı sıra  İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, İl Emniyet Müdürü Nihat Uzun, İl Jandarma Komutanı Albay Dr. Talha Övet, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Taha Yasin Gündoğdu 3 hafta önce

Gençlerimizin bu tip faliyetlerde de var olması çok güzel birşey