Bayburt İl Kültür ve Turizm Müdürü Bekir Kurtoğlu görevden alındı

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar hakkında karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Bayburt İl Kültür ve Turizm Müdürü Bekir Kurtoğlu görevden alındı.

Bayburt İl Kültür ve Turizm Müdürü Bekir Kurtoğlu görevden alındı

Bayburt Postası - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan karar ile birlikte, Kültür ve Turizm Bakanlığında açık bulunan Başmüfettişliklere Mehmet Yavuz Ateş, Erdinç Yılmaz ve Mustafa Babur atandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığında Bayburt İl Kültür ve Turizm Müdürü Bekir Kurtoğlu ve Gümüşhane İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Ateş ise görevden alındı.

Müdürlük görevini vekaleten sürümekte iken 2019 yılında resmen göreve atanan Kurtoğlu, 5 yıldır Bayburt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevini sürdürmekteydi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MTK 2 ay önce

İsabetli karar verilmiş. Eskiden koltuğa oturan bir şeyler katmak için çabalardı. AKP ile koltuk dinlenme makamı oldu. Kendi içimizden, yerli birilerinin müdür olmasını hep istedik. ama sunulan katkı hiç olmadı. Bu sadece Kültür Müdürlüğü ile alakalı değil. bütün kurumlarda ne kendi kurumlarına ne şehre birşey katılmadı. yapılanlar ise bakanlıkların talimatları ile yapıldı. Kültür Müdürlüğü olarak Türkiye'nin üçüncü büyük kalesi hala viran halde ve ne tanıtımı yapıldı ne de turist çekebildi. diğer tarihi yerler de öyle. değişim her zaman iyidir. umarım gelen müdür bu şehre bir şeyler katar. ha burda en başta sorumluluk valilikte.. kurum amirini vali çalıştırır..

Avatar
kamil 2 ay önce

Herkesin karara saygı duyması gerekir gelirken güzelde giderken neden kötü oluyor anlamak anlamsız

Avatar
Haymanaliı 2 ay önce

Yerli kurum müdürü diye birşey olmamalı. Siyasilerin ve çıkar ilişkilerinin etkisinde kalarak iş yapamaz. Dışardan gelen genelde iyidir. Hem görevden alınınca bu küsme ne arkadaş? Ne garip şey.e tapulu değildi bu koltuk sana sonuçta.

Avatar
Alim 2 ay önce

Yanlış bir görevden alma. Belli bir süre görev yaptığı için alındı ise söz yok. Bekir bey görevini canla başla yapan biri idi. Birileri gibi koltuğunu eskitmedi. Aksine Bayburt turizmi için ne yapabilirim düşüncesi ile belkide koltuğunda oturmadı.Hakkında hayırlısı olsun.

Avatar
Ozan 2 ay önce

Belkide görevden alanlar daha önceden arayıp bilgi bile vermediler. Yani alınan gazeteden öğrendiyse bu daha kötü bir işlem. Yani şu anda görevleri başında olan müdürler her gece 24.01 de resmi gazeteye bakarken ayakları titriyor olacak gibi.

Avatar
Bayburtlu 2 ay önce

Bayburta gelince bayburtlu müdür haram böyle sahapsız memleket yok . Bekir beyi sevdiğimden yazmıyoeum ama Bayburt çok sahipsiz

Avatar
Harun 1 ay önce

Bayburt maalesef yabancıların müdür olup ertesi gün torpil bulup kaçmak istedikleri yer.ben gelen müdürlerin hiçbirinin Bayburt'a birşeyler yaptuğını görmedim.asaletleri onaylanır batı illerine en kısa zamanda nasıl giderim yolunu aramaya başlarlar.