Acemi sürücü, kaldırıma çıktı, iş yerine girdi, bilboardları devirdi!

Bayburt'ta sabah namazı sonrası 05.30 sularında trafik kazası meydana geldi.

Acemi sürücü, kaldırıma çıktı, iş yerine girdi, bilboardları devirdi!

Bayburt Postası - Acemi sürücü olduğu öğrenilen 69 AAL 898 aracın sürücüsü S.K, direksiyon hakimiyetini kaybederek etrafta bulunan iş yerine girdi, reklam panosunu devirdi, en son kaldırıma çıkarak durabildi. Kazada, araç içerisinde bulunan 4, yoldan geçen 2 kişi ile birlikte toplam 6 kişi yaralandı.

Kaza Cumhuriyet Caddesi, Saat Kule Meydanı'nda yaşandı. Acemi sürücü S.K'nın bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle araç kontrolden çıktı. Reklam panosuna çarparak sürüklenen araç, kaldırımın üzerine çıktıktan sonra durabildi. Kazada, araçta bulunan N.Y, O.A, S.A, Z.Y ile yoldan geçen M.Y ve M.E isimli vatandaşlar yaralandılar. 

Camiden çıkanların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada yaralananlara olay yerinde sağlık ekipleri müdahale ettikten sonra yaralı 6 kişi tedavileri yapılmak üzere Bayburt Devlet Hastanesine götürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
K.nur 2 ay önce

Bu olay Bayburt'un masumiyetini sürülen kara bir lekedir... Sabah namazını camide kılmak için evlerinden ayrılan 65 yaş üstü M.E ve M.Y kaldırımda yürürlerken böyle bir kazaya denk geldiler Bayburtumuzun Siz değerli basın mensupları Sizden ricam bu olayda başlatılan hukuki süreçle ilgili detayları da bizlere bildirmeniz

Avatar
Veli 2 ay önce

Demek ki ehliyet arabayı sürmüyor. Düz yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir insanın ya elinde telefon vardır, ya gözü yolda değildir. Geçmiş olsun. Camiden çıkan insanlarda yaya kaldırımında yürürken demek kaçamadılar. Buna da görünür görünmez kaza denir.

Avatar
emniyet zaafı var 2 ay önce

müthiş bir zaaf var, kopuğu sarhoşu v.s. memlekette egzoscusu delisi herşeyiyle kontrol ve denetimin olmadığı bir yer haline geldik. sayın vekil lütfen böyle pislikler bir işe bulaştığı zaman bunlara yardımcı olma milletin çoluk çocuğuna sebep oluyorlar.

Avatar
Emre ekol 2 ay önce

Bu kaza aşırı hızdan kaynaklı değilse ben bişey bilmiyorum

Avatar
Hakan 2 ay önce

Önüne her gelene ehliyet verilirse olacağı budur sürücü kurslarında ne öğretiyorlar çok merak ediyorum yoksa her kayıt olan ehliyet alabiliyor mu