KUDAKA, Kenan Yavuz Etnografya Müzesi'nde toplandı

Avrupa'da yılın müzesi seçilen Kenan Yavuz Etnografya Müzesi, KUDAKA Yönetim Kurulu toplantısına ev sahipliği yaptı.

KUDAKA, Kenan Yavuz Etnografya Müzesi'nde toplandı

Bayburt Postası - Erzurum Valisi Okay Memiş başkanlığında gerçekleştirilen KUDAKA 136. Yönetim Kurulu toplantısına, Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Erzincan Valisi Mehmet Makas, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Bayburt İl Genel Meclis Başkanı Bülent Yardımcı, Erzincan İl Genel Meclis Başkanı Bekir Yıldız ve KUDAKA Genel Sekreteri Oktay Güven katıldı.

KUDAKA Genel Sekreteri Oktay Güven, Ajansın mevcut çalışmaları ve planlanan faaliyetlerine ilişkin Yönetim Kurulu üyelerine yaptığı bilgilendirme sunumunun ardından gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Katılımcılar, toplantının ardından Avrupa Müze Forumu (EMF) tarafından düzenlenen European Museum of the Year Award (EMYA) yarışmasında Avrupa’nın en iyisi olarak Silletto büyük ödülünü kazanan Kenan Yavuz Etnografya Müzesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, başarısından dolayı müze kurucusu Kenan Yavuz ve ailesini tebrik etti. Kenan Yavuz ise Belediye Başkanı Pekmezci’ye Kenan Yavuz Etnografya Müzesi’ne verdiği katkılardan dolayı plaket takdim ederek şükranlarını bildirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.