“Ya milletin adayı, ya lobilerin dayattığı seçilecek“

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Bayburt İl Başkanlığı’nın Sentetik Çim Saha’da düzenlemiş olduğu iftar programına katıldı.

“Ya milletin adayı, ya lobilerin dayattığı seçilecek“
Bayburt Postası - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Bayburt İl Başkanlığı’nın Sentetik Çim Saha’da düzenlemiş olduğu iftar programına katıldı.

İftarın ardından bir konuşma yapan Bakan Çelik, Bayburt halkıyla iftar sofrasında buluşmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Çelik, bakanlıkça yapılan çalışmalara değindiği konuşmasında tüm dünya milletleri gözü önünde Gazze’de yaşanan katliama da değinerek, “İnsanlıktan nasibini almayanlar ne yazık ki Gazze'de de Ortadoğu'da da Müslümanlara kan kusturuyorlar bu mübarek günlerde. Kadir Gecesi dinlemiyorlar, ramazan dinlemiyorlar, bayram dinlemiyorlar, bebekleri, yavruları, anaları, dedeleri, nineleri, katletmeye devam ediyorlar. Bunlara karşı bizim iftar soframız sofra olur mu? Bizim iftar sofralarımız, bizim sahur sofralarımız matem sofralarına dönmüştür. Vicdan kabul etmiyor, 'ben insanım' diyen, insanlığını kaybetmemiş olan hiçbir insanın bu yaşayan olaylara karşı duyarsız kalması mümkün değil. Duyarsızlar mı, evet. Birleşmiş Milletler, Avrupa Birliği duyarsız. Hatta utanmadan bazıları çıkıp İsrail'i haklı gören mesajlar da demeçler de verme yüzsüzlüğünü gösteriyor. Onun için Bayburtlular, bunun yolu güçlü Türkiye'den geçiyor."




Cumhurbaşkanı seçimlerine de değinen Çelik, muhalefetin çatı aday projesinin temeli olmadığını söyleyerek,  "Ne olacakmış, çatı aday, bunun temeli nerede? Temeli önemli değil, kolonları nerede, yok. Odaları nerede, yok. Çatı var. Bilmiyorlar ki bu çatı Tayyip Erdoğan rüzgarına karşı dayanamaz arkadaş. Ne yaparsanız yapın, bu rüzgara dayanma şansı yok bu çatının, matının. Uçar gider bu çatınız. Temelsiz çünkü bu çatı. Ya Milletin adayı ve adamı seçilecek veya lobilerin dayattığı, mutlu azınlıkların dayattığı, istedikleri zaman sağa sola çevirebilecekleri bir aday seçilecek" şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından Bakan Çelik'e, Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek ve AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal tarafından Bayburtspor forması ve çeşitli hediyeler takdim edildi. 

İftara Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer, Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Belediye Başkanı Mete Memiş, AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, Bayburt eski Milletvekili Fetani Battal, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, kurum amirleri ve davetliler katıldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muharrem 10 yıl önce

içinizden biride iç işleri bakanı denen kişinin, peygamber efendimize ettiği hakaretin hesabını soramadımı?

Avatar
Muharrem 10 yıl önce

işiniz gücünüz din üstünden siyaset yapmak. pkk ya boyun eğen siz,vatanı satan siz, peygamberimize hakaret eden siz, çalan çırpan siz,israile kulluk eden siz. insanda biraz utanma ar duygusu olur.

Avatar
ERHAN 10 yıl önce

VİDYO YOKMU VİDYO .