Aydıntepe Belediyesi, sanayi sitesi inşa edecek

Aydıntepe Belediyesi, 2021 yılında ilçeye Küçük Sanayi Sitesi kazandırmayı hedefliyor. 

Aydıntepe Belediyesi, sanayi sitesi inşa edecek

Bayburt Postası - Aydıntepe Belediyesi’nce 2021 yılı bahar ayında yapılması planlanan işlerin başında gelen sanayi sitesi için yer belirleme çalışmasını sonlandırdı.

Belediye Başkanı Haşim Şentürk, Aydıntepe Belediye Meclis üyeleri ile birlikte 2021 yılı yatırım programına alınan Aydıntepe Belediyesi küçük sanayi sitesi yapımı alanında incelemelerde bulundu.

Aydıntepe’nin sanayiden yoksun oluşunun bir eksiklik olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Şentürk, ilçede faaliyette bulunan sanayi esnaflarını bir araya toplayacaklarını belirtti.

Aydıntepe’de demir üzerine, oto lastik ve tamir üzerine faaliyette bulunan işyerlerinin olduğunu söyleyen Şentürk, “Bu dağınıklığa son vermek için bir küçük sanayi sitesi yapmanın gerektiğine inandık. Böylelikle yapılacak olan sanayi sitemizde gelen talepler üzerine yeni işyerleri de açılacaktır. 2021 yılı yatırım planına aldık. Kale Mahallesinde Alparslan Türkeş Sokak üzerine inşa edeceğiz. Proje çalışmamız ise devam ediyor. Bahar ayları ile birlikte bu projemizi yapımına başlayacağız” dedi. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.