4 metrelik karda yol çalışması

Aydıntepe Kaymakamı Yeliz Yıldızhan, 4 metrelik karda yol açma çalışması yapan ekipleri ziyaret ederek çalışmaları inceledi.

4 metrelik karda yol çalışması
Bayburt Postası - Aydıntepe Kaymakamı Yeliz Yıldızhan, 4 metrelik karda yol açma çalışması yapan ekipleri ziyaret ederek çalışmaları inceledi.

Kaymakam Yeliz Yıldızhan İlçe Özel İdare Müdürü Hamit Güneş ile birlikte yoğun kar yağışından kapanan yolları açmak için çalışma yürüten ekipleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Akabinde İlçe Özel İdare Müdürlüğü Şantiyesini ziyaret eden Kaymakam Yıldızhan’a eşi Demirözü Kaymakamı Zihni Yıldızhan da eşlik etti.

Kapanan yolların genel durumu ile ilgili bilgi alıp durum değerlendirmesi yapan Kaymakam Yıldızhan vatandaşları mağdur etmemek için çalışmaların yoğun bir özveri ile devam ettiğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.