Kahvehanede yakalanan 12 kişiye 37 bin 800 TL Para Cezası!

Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü, kapısı arkadan kilitlenen kahveye baskın yaptı. Kahvede bulunan 12 kişiye 37 bin 800 TL para cezası kesti. 

Kahvehanede yakalanan 12 kişiye 37 bin 800 TL Para Cezası!

Bayburt Postası - Bayburt Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Bayburt merkezde bir kahvehanede yeni tip koronavirüsle mücadele önlemlerinin ihlal edildiği ve vatandaşların oyun oynamasına izin verildiği ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Denetlemelerden kaçmak için kapısı içeriden kilitlenen kahvehaneye yapılan kontrolde, içeride bulunan 12 kişiye 1593 sayılı Hıfzıssıhha kanunun 282. Maddesine istinaden kişi başı 3.150 TL olmak üzere toplamda 37 bin 800 TL idari para cezası uygulandı
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan Ali 3 yıl önce

Çok has olmuş. Bu insanları birileri hizaya getirmesi lazım. Devletden,kanunlardan korkan yok.Cezalar inşaAllah affedilmez. Kanun konmuş uyan yok. Bu sözüm ona açıkgözleride onları çekemeyen birileri ihbar etmiştir. Polisler nerden bilecek. Bayburt'da zaten adım başı taksi durağı,kahve-çay ocağı ve berber var. Cezaların ödeneceğini de hiç zannetmiyorum.