“Futbol Federasyonu Bayburt'u ödüllendirmeli“

Türkiye, Fenerbahçe'yi coşkuyla karşılayan ve ağırlayan Bayburt'u konuşuyor... Bayburt'ta bugün, futbolun dostluk ve kardeşlik olduğu tekrar hatırlatıldı...

“Futbol Federasyonu Bayburt'u ödüllendirmeli“
Bayburt Postası - Türkiye, Fenerbahçe'yi coşkuyla karşılayan ve ağırlayan Bayburt'u konuşuyor... Bayburt'ta dün ve bugün yaşananlar, tüm Türkiye'ye mesaj niteliğindeydi. Evet, futbol dostluk ve kardeşlikti... Bayburt, tüm futbolseverlere işte bu duyguyu yeniden hatırlatmıştı.

Bugün Fenerbahçe Bayburt'tan ayrılırken, başta Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal olmak üzere, tüm Fenerbahçeli futbolcuların yaptığı açıklamalarda bu coşku ve misafirperverliğin hakkını verir nitelikteydi.  

Bayburt'ta yaşananlardan büyük keyif alan isimlerden biri de hemşerimiz Kenan Yavuz oldu. 

Yavuz, gazetemiz aracılığıyla Türkiye Futbol Federasyonu'na bir çağrıda bulundu. İşte o açıklamalar: 

"Büyük bir centilmenlik örneği göstererek Fenerbahçe’yi ağırlayan Bayburtlu hemşehrilerim ile gurur duydum. Türk sporunun ihtiyaç duyduğu bu güzellik ve Bayburt misafirperverliği tüm şehirlerimize örnek olmalıdır. Futbol dostluğa ve kardeşliğe hizmet etmelidir.

Müthiş bir gün yaşadı Bayburt. Özellikle futbolda Türkiye'nin ihtiyacı olduğu dostluğu ve coşkuyu tüm Türkiye'ye yeniden hatırlattı Bayburt. Açıkçası olan bitenden bir Bayburtlu ve sporsever olarak büyük mutluluk ve gurur duydum. Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Bursaspor veya herhangi bir takım... Bayburt'a hangi takım gelirse gelsin, işte böyle karşılanıp böyle uğurlanacaktır. 

Futbol Federasyonumuzu Bayburt taraftarını ödüllendirmeye davet ediyorum. Güzellikler ödüllendirilmeli; çirkinlikler, küfür ve hakaret ise hayatımızdan çıkmalıdır artık. Spor bu işte... 

Türkiye Futbol Federasyonu, nasıl ki çirkinlikleri cezalandırıyor, bu güzelliği de ödüllendirmelidir. Yapacağı bu jestle, futbola bu şekilde sahip çıkacak şehirlere mesaj vermelidir. Başta futbol olmak üzere daha bir çok alanda görmek istediğimiz, yaşamak istediğimiz tablo budur. Bu güzel tabloya öncülük eden takımımızı, futbolcularımızı, teknik heyetimizi, emeği geçenleri, en önemlisi de centilmen ve misafirperver taraftarlarımızı sevgiyle selamlıyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Oğuz Akdeniz 9 yıl önce

Sayın Başkan yerinde tespit etmiş fakat 20/12/2014 tarihi itibariyle Bayburt Sporumuz PFDK' ya sevk edilmiştir..