Bayburt'ta çıkan yangında 6 işyeri zarar gördü!

Bayburt'ta gece yarısı çıkan yangında 6 iş yeri zarar gördü.

Bayburt'ta çıkan yangında 6 işyeri zarar gördü!

Bayburt Postası - Nalbandiler caddesinde bulunan demirci dükkanında çıkan yangın bir arka caddeye Hapan caddesine sıçradı  Gece 4.00 sularında işyerinin elektirk aksamında çıkan yangın çatıdan birleşik olduğu Hapan caddesindeki dükkanlara sıçradı. Büyüyen yangın Bayburt Belediyesi İtfaiye ekiplerinin 3 saatlik bir zorlu çalışması sonrası 7.00 gibi kontrol altına alındı. 

Yangının çıkmasına sbep olan demirci dükkanı tamamen kullanılmaz hale gelirken, Hapan caddesindeki Murat Resul Dürüster'e ait kahvehane, Serhan Haşlak'a ait dikimevi, Halil Börek'e ait elektirikçi, Selami Haşlak'a ait perdeci ve Halit Gidici'ye ait orloncu dükkanlarının çatıları büyük anlamda hasar gördü. 

Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci de sabah saatlerinde yangının yaşandığı bölgeye giderek, işyeri sahiplerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.