Bayburt İçme Suyu Arıtma Tesisi Proje Aşamasında

Bayburt Belediyesi, kentte kurulacak olan şehir şebekesi içme suyu arıtma tesisi için çalışmalarını sürdürüyor. 

Bayburt İçme Suyu Arıtma Tesisi Proje Aşamasında

Bayburt Postası - Çalışmalar kapsamında Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci,  Belediye Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli, Devlet Su İşleri Trabzon Bölge Müdür Yardımcısı Halis Saka, Devlet Su İşleri Bayburt İl Müdürü Mustafa Koray Torun, Fen İşleri Müdürü Kasım Çeker, İmar ve Şehircilik Müdürü Hamit Kaygusuz, Plan Proje Müdürü Ramazan Aydoğdu, Bayburt Belediyesi teknik ekibi ve DSİ Trabzon Bölge Müdürlüğü’nden gelen heyet Bayburt Belediyesi’nde bir toplantı gerçekleştirdiler.

Proje süreci, imalat süreci ve tesisin nereye kurulacağının değerlendirilerek fikir alış verişinde bulunulan toplantının ardından Başkan Pekmezci, beraberindeki heyetle birlikte arıtma tesisinin yapılabileceği kaynaklarda incelemelerde bulundu.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, “Bayburt’umuzun en büyük sorunlarından biri olan şehir şebekesi içme suyunun sertlik oranındaki problemi inşallah çözüyoruz. Bayburt için kızıl elmamız dediğimiz projemiz hayata geçtiğinde hemşehrilerimiz artık çeşmelerden içme suyu taşımak zorunda kalmayacak. İnşallah evlerimizin çeşmelerinden akan su pet şişelerde satılan su kalitesinde olacak. DSİ Trabzon Bölge Müdürlüğünden gelen heyetle toplantılarımıza devam ediyoruz inşallah proje süreci tamamlanır tamamlanmaz yapımına başlayacağız ve Bayburt’un kronikleşen sorunlarından birine daha son vermiş olacağız.” İfadelerini kullandı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
selim 3 yıl önce

İnşAllah bir an önce çözülür

Avatar
vattandaş 3 yıl önce

gerçekten çok güzel bir hizmet eğer başarılı olunursa sayın hükmü pekmezci yi gerçekten tebrik ederim .bir ak partili olarak mhp belediyesini çalışmalarından dolayı takdir ediyorum helal olsun bu gün seçim olsa yine hükmü beye oy veririm.

Avatar
Bayburtlu vatandaş 3 yıl önce

Rabbim razı olsun inşAllah biran önce yapılır sular çok kireçli insanlar hasta oluyor. Belediyemiz bir de çocuk parklarını temizleyip zemine kauçuk yumuşak taş döşerse çok güzel olur. Teşekkürler şimdiden

Avatar
ali 3 yıl önce

Haydi Allah güç kuvvet versin
En önemli bir meselesi şehrin
Çok önemli çoook

Avatar
melik 3 yıl önce

Allah yolunuzu açık etsin, bu işi halledin tez zamanda