Yunus Özyıldırım İyi Parti'den aday adayı

İyi Parti Kurucu Üyesi Yunus Özyıldırım, İyi Parti'den Bayburt Belediye Başkan aday adayı oldu.

Yunus Özyıldırım İyi Parti'den aday adayı
Bayburt Postası - Bayburt eski Belediye Başkan Yardımcısı, İyi Parti Bayburt Kurucu Üyesi Yunus Özyıldırım 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için İyi Parti Bayburt Belediye Başkan Aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Özyıldırım, İl Başkanı Yılmaz Kırıcı'ya yaptığı adaylık başvurusunun ardından yaptığı açıklamada, "Bu güzel kentimizin daha da güzel olması, yaşanacak bir kent olması için aday adayıım. Saygıdeğer Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin dediği gibi bizim bu ülkeye verdiğimiz sözler var. Ben de aynen bu söze katılıyor ve diyorum ki bizim de bu güzel şehre ve insanlarına verdiğimiz sözler var. Milletimiz yetki verirse aralıksız hizmete devam edeceğim. Yapılacak seçimlerin ülkemize, milletimize ve kentimize hayırlara vesile olmasıni diliyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
serdar 5 yıl önce

Allah yardımcınız olsun. Selam olsun ülkücü olanlara, Selam olsun ülkücü kalanlara

Avatar
kemalettin 5 yıl önce

ALLAH Yardımcınız olsun