İyi Parti'den esnaf ziyareti

Bayburt İyi Parti İl Teşkilatı seçim çalışmalarını esnaf ziyaretleri ile sürdürdü.

İyi Parti'den esnaf ziyareti
Bayburt Postası -  31 Mart 2019 tarihinde yapilacak olan seçimde Bayburt Belediye Başkan adayı olarak Yunus Özyıldırım'ı, İl Genel Meclisi Üyesi adayları olarak da Turgut Saymazoğlu ve Ahmet Kelleci'yi belirleyen İyi Parti İl Teşkilatı Bayburt esnafından destek istedi. 

25. Dönem Bayburt Milletvekili Dr. Karabey Kadri Karaoğlu'nun da eşlik ettiği seçim çalışmaları ile ilgili bir açıklamada bulunan Belediye Başkan adayı Yunus Özyıldırım, adaylığı belli olduğundan bugüne sürekli seçmenle bir arada olduğunu söyleyerek, 31 Mart'a kadar tüm vatandaşlara ulaşarak, projelerini, Bayburt için hayata geçirmeyi düşündüklerini anlatacaklarını belirtti. 

Belediyecilik anlamında tecrübesinin olduğunu belirten Özyıldırım, "Her şey daha iyi olsun, Bayburt daha yaşanabilir bir kent olsun diye çıktık bu yola. Ve inşallah Bayburt'u da 'İyi Belediyecilik'le buluşturacağız" dedi.

İyi Parti Bayburt İl Başkanı Yılmaz Kırıcı da seçim çalışmalarını değerlendirdiği konuşmasında, "Esnafımızın hali içler acısı. Birkaç sektör harici açıkçası iş yapan esnaf görmedik. Bu durum bizleri ziyadesiyle üzüyor. Siyasetin de ötesinde Bayburt'ta doğmuş, esnaflık yapmış bir kardeşleri olarak onların bu sıkıntılarını en iyi anlayacaklardan biriyim. Bizi kapı kapı dolaşıp kıymetli hemşehrilerimize 'çare var' diyoruz. Yeter ki onlar bu duruma bir dur demeye karar versinler. Gördüğümüz, gözlemlediğimiz de esnafımızın bu yönde bir karara yöneldikleri yönünde. Türkiye'nin ve Bayburt'umuzun tüm sorunlarına çare olmak için İyi Parti kadroları var" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tuğrul 5 yıl önce

başkan yunusbey helal olsun kadir KARAOĞLU yiğit adamsın ..inandığın doğrularda

Avatar
Ozan 5 yıl önce

Mecliste olan bir parti terör örgütleriyle sarmaş dolaş ise neden Devlet yetkilileri olaya el koymuyor. O partilere devlet kasasından para yardımı yapıyor? Bu iş anlaşılır değil. Eğer bu partilerin suçu tespit edilip işlem yapılmıyorsa suç işleyen Devleti yönetenler önce yargılanmalıdır. Bu olaya derhal el atılmalı yoksa konuşulmamalıdır. Konuşanlar gereğini yapmalı konuşanlar gerekeni yapmıyorsa bu sefer konuşanlar suç işliyor ve suçluyu saklıyorlar.

Avatar
Vatandas 5 yıl önce

Yönetici sıfatı ile iyi partiye oy istiyor kendisi Arpalı da AKP'ye destek ve oy veriyor bu nasıl oluyor anlayan varsa lütfen anlatsın. Artık bende bu fotoyu görünce iyi partiye kırmızı kart göstereceğim.

Avatar
Alm 5 yıl önce

İyi partiyi chp yle ıttıfak kurmak icinmı kurdunuz arka planda hdp de chp destek verıyor ,hadı bakalım vatandas bunu sankı gormuyor

Misafir Avatar
selami 5 yıl önce @Alm

namusun ve şerefin üzerine yemin eder misin?Cumhur ittifakının doğu ve güneydoğuda hdp'ye yakın seçmen çıkarmasına ne diyorsun?
Orhan Miroğlu'nun açıklamalarını dinledin mi?
Apo itinin bildirgesi okunurken tepki göstermiş miydin?
asın biz sizin kirli ittifaklarınızı görüyoruz.
listeyi uzatırım şaşıp kalırsın.

Beğenmedim! (2)
Avatar
Seçmen 5 yıl önce

İyi Parti nin CHP ile ittifak yapmasına bir şey demiyorum da HDP ile gizli ittifakını şaşkınlıkla karşılıyorum...
HDP 3 büyük şehirde aday çıkarmıyor ve millet ittifakını destekleyeceğini söylüyor.Gerçi sayın AKŞENER de HDP yi kürtlerin siyasi temsilcisi olarak gördüğünü ve DEMİRTAŞ ın serbest bırakılması gerektiğini söylemişti !

Avatar
Yavuz 5 yıl önce

Vatandas isine geleni goruyor isine geleni gormuyor!Iddia ettigi Ip-hdp ittifakı nasil "gizliyse" artik bizim "secmen" rumuzlu acar gardasimiz bile görüyor. Hdp millet ittifakini destekleyecegini ne zaman soylemis acaba? Hdp nin kurtlerin siyasi temsilcisi oldugu soylemini dogru bulmayan arkadas hdp ye oy veren secmenin agirliginin kürt oldugunu bilmiyor olamaz herhalde degil mi? Dostum, hdp nin ayibi terorle arasina net bir mesafe koymamasi, bizim ayibimizda hdp yi seytanlastirmak. Bu kisir dongu mevzuyu siyasetin alanindan cikarir ve baska mecralara ceker.Ne yani hdp nin aday cikarmadigi illerde Akp ye oy veren hdp secmeni " kurt kardeslerimiz" oluyor da, akp ye vermeyen hdp secmeni baska bir sey mi oluyor? Azicik durust olun gardas azcik! Dunku defterleri acarsaz Oslo dan girilir, Habur cadir mahkemelerinden ve megri megriden cikilir. Kendi evin camdansa baskasina tas atmayacaksin vesselam. Hem bu yerel secim keske yerel sorunlari ve aday profillerini konussak. Isiniz gucunuz CeHape arkadas, sanki ulkeyi CeHaPe yonetiyor. Biraz olculu ve sagduyulu olalim lutfen. Secim biter herkes birbirinin yuzune bakar nihayetinde

Avatar
vahdet can 5 yıl önce

fetönün askerleri zavallılar yunus efendi sıla kentin hesabını verde sonra aday ol

Misafir Avatar
mazlum 5 yıl önce @vahdet can

Ula biz fetö ye fetoş diyip gezerken sen bize tövbe de çarpılırsın diyordun. Mezardaki ölülere oy kullandırtıyordun. Bunu yaptığın için kendinle gurur duyuyordun.Senden ala fetöcü mü olur.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
serdar 5 yıl önce @vahdet can

Meral Akşener dedi ki ;
Değil ben yedi sülalem içinden bir tane fetöcü çıkarın herşeye razıyım. Elinde belge bilgi yokken fetöcü diyen NAMUSSUZDUR, AHLAKSIZDIR, ALÇAKTIR. Dedi.
Ayrıca resimdeki esnaf dahil hepsini tanıyorum. içlerinde bir tane fetö bağlantılı adam bulamazsın.
Peygamber buyurdu ki;
Yalan münafıklık alametidir.
Hem yalan hem iftira Allah sorsun inşAllah.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
ALOŞ 5 yıl önce @vahdet can

Elindeki belgelerle birlikte savcılığa git suç duyurusunda bulun, hukuk devleti burası

Beğenmedim! (0)