İstanbul'dan Cumhur İttifakı'na destek

Bayburt Sivil Toplum Kuruluşları, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal’ı ağırladı.

İstanbul'dan Cumhur İttifakı'na destek
Bayburt Postası - Bayburt Sivil Toplum Kuruluşları, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal’ı ağırladı.

Bayburt Eğitim ve Hizmet Vakfı, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği ve İstanbul’daki derneklerle birlikte İstanbul Yeşilköy'de bir otelde sabah kahvaltısı düzenledi. 

Programa İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, İstanbul AK Parti Milletvekilleri, Bayburt Vakfı Başkanı İsrafil Kahraman, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Hicabi Durmuş, İş adamı Kenan Yavuz, Bayburt Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Şentürk, İşadamı Şeref Yazoğlu, İstanbul Bayburtspor Kulüp Başkanı Bünyamin Yazoğlu, sivil toplum kuruluşu başkanları, bürokratlar ve hemşerilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Bayburt Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı Başkanı İsrafil Kahraman açılış konuşmasında, "Bayburtluların duruşu bellidir, Bayburtluların bayrağın, vatanın ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında durur. Değerli dostlar Bayburtlular vefalıdır. Tabii ki Bayburt’a havalimanını getiren, Bayburt’a duble yolları getiren, Zigana ve Kop geçitlerini yapan, Türkiye’nin gelişiminde büyük hizmeti olan vizyonel Başkana, Binali Yıldırım'a oy vereceğiz, Cumhur İttifakı'na oy vereceğiz" dedi.



Ağbal: "Bayburt’a destek olmaya devam edeceğiz"

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal ise Bayburt'un her geçen gün büyüyerek kalkındığını ifade ederek, "Biz Bayburtlular olarak memleket meselelerinde her zaman milletin yanında her zaman dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer alarak, inşallah içinde olduğumuz dönemde de Bayburt bir kez daha hem Bayburt’ta hem İstanbul’da hem de tüm Türkiye’de değerli hemşehrilerim sizlerin katkılarıyla büyük bir destan daha yazacak. Bayburt her geçen gün büyüyor, gelişiyor. Yatırımlar devam ediyor. Hastanemizi inşallah bu sene temmuz ayında hizmete açıyoruz. Eğitimden, sağlığa, kültüre kadar her türlü yatırım yapılıyor, yapılmaya da devam edecek. Her geçen gün Bayburt'un silüeti değişiyor. Yeni yeni parklar, yeşil alanlar yapıyoruz. Önümüzdeki dönemde Bayburt daha fazla yatırım alacak. Bunu yapmak için gerekli her türlü altyapıyı tamamladık. Bundan sonra da Bayburt’a destek olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Bayburtlular'ın her daim milletinin, devletinin yanında olduğunu ifade ederek Bayburtlu'nun hem İstanbul’da hem de Bayburt’ta Cumhur İttifakı'nın yanında olduğunu gösterdiğini belirtti.    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ubeyd 5 yıl önce

MasAllah,,,,ama MILLET den yanayım

Avatar
İsmail Enver 5 yıl önce

İstanbul'da dernek başkanı olan muhteremlerin ortak özelliği en büyüğünden en küçüğüne kadar dernekleri akp seçim bürosu olaak kullandırmalarıdır. Yazıklar olsun.
Biri gidiyor biri geliyor bi bitmiyorsununuz yav. Unutmayın AKP var diye Bayburt'lu var olmadı. Kendi şahsi borçlarınızı kendi vicdanınızdan ödeyin. Bayburt halkını alet etmeyin sayın başkanlar.

Avatar
Emre ekol 5 yıl önce

Bal tutan parmağını yalar sözünün görseli

Avatar
Halk 5 yıl önce

BarekAllah...Cumhurdan yanayım...

Avatar
hikmet 5 yıl önce

yazıklar olsun siz nasıl sivil toplum kuruluşusunuz cumhur ittifakına destek falan değil akp ye destek programı yapmışsınız STK'lar tüm siyasi partilere eşit olur bunları yazıyoruz başkanlar Bayburtumuza geldiğiniz zaman sakın siyasi partileri ziyaret etmeyin sadece askeri olduğunuz akpye gidin tamam mı anlaşıldı galiba eyyamperestler....

Misafir Avatar
İsmail Enver 5 yıl önce @hikmet

Yani cumhur ittifakına destek olurlarsa demokrat mı oluyorlar? İki ittifaka da aynı şekilde yaklaşmaları gerekmez mi? Adalet anlayışınız bu mu ?

Beğenmedim! (0)
Avatar
Yavuz 5 yıl önce

Hangi stk dan bahsediyorsunuz yahu siz guldurmeyin adami..
Bakin bakalim bu baskan kac kere vekil olmak icin cabalamis?
Tahmin edin hangi partiden?

Avatar
ALOŞ 5 yıl önce

Her şeyi getirdi de TREN KAÇTI Bayburt tan. Bakalım kara tren gelecek mi?

Avatar
Acem 5 yıl önce

Bu vakıf ve dernekler siyaset yaparak hemşehrilik ruhunu zedeliyor.vakif ve dernekler ne sonradan görenlerin nede siyasilerin oyuncağı değildir. Stk kullanarak milletvekilli olma yolu geçerli değildir tahsil eğitim bilgi uzmanlık yabancı dil liyakat gereklidir.