Saadet Partisi, öğrenci topluluklarıyla buluştu

Saadet Partisi Bayburt Gençlik Kolları İl Başkanı Gökhan Karakaşoğlu, Bayburt Üniversitesi Topluluk Başkanlarıyla bir araya geldi.

Saadet Partisi, öğrenci topluluklarıyla buluştu

Bayburt Postası - Toplantıya Genç Kalemler Topluluğu, Bilge Gençlik Topluluğu ve Kültür Sanat ve Müzik Topluluğu başkan ve yöneticileri katıldı.

Toplantı sonrası açıklama yapan Karakaşoğlu şunları söyledi:

"Üniversitelerin varlık amaçlarının toplumsal fayda, kalkınma ve bilimsel üretim olması gerekir. Bu amaca göre ihtiyaçlar tespit edilmeli, planlama yapılmalı ve yol haritası çıkarılmalıdır. Mevcut durumda ise bu amaçtan sapma ve plansızlık vardır. Bundan dolayı Saadet Partisi Bayburt Gençlik Kolları olarak üniversitelerimizde yer alan topluluklarla iletişimimizi güçlendirmek, üniversite içerisinde yaşanan problemleri, sorunları dinlemek ve bu sorunların, problemlerin çözüm yollarını konuştuğumuz buluşmalar icra etmekteyiz. Dinlediğimiz sorunları, genel merkez yükseköğretim başkanlığına ayrıca ilerleyen zaman diliminde gerçekleştireceğimiz üniversite yönetim ziyaretlerinde rektör ve dekanlarımıza ileterek, sorunların çözüme ulaşması için konunun takipçisi olacağız."
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kübra 2 yıl önce

Bayburttaki sorunlara göz yummayin lütfen.

Avatar
Ilyas 2 yıl önce

Üniversite öğrencilerini benimseyip sorunlarina eğilen Saadet partisine ve Gökhan beye teşekkür ediyoruz